تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

بلینکن: فشار حداکثری نتیجه‌ای که به دنبالش بودیم را به ارمغان نیاورد

وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن هنوز نمی‌داند که آیا ایران حاضر به بازگشت به پایبندی به تعهدات خود ذیل برجام می‌باشد یا نه.

کد خبر: ۹۲۵۲۶
۰۸:۴۲ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۰

بلینکن: فشار حداکثری نتیجه‌ای که به دنبالش بودیم را به ارمغان نیاورد

دیدارنیوز - آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه در گفت‌وگویی با شبکه ای بی سی در پاسخ به سوال مجری که می‌پرسید "آیا ایران در حال تامین مالی حماس است و اگر اینطور باشد، آیا تحریم ها باید باقی می‌مانند؟" مدعی شد: ایران در شماری از فعالیت‌ها نظیر تامین مالی گروه‌های افراطی، حمایت گسترده‌تر از گروهک‌های تروریستی و گروهک‌های نیابتی که در خاورمیانه دست به اقدامات بی‌ثبات‌کننده می‌زنند و اشاعه تسلیحاتی دخیل است.

وی ادامه داد:  ایران با داشتن سلاح هسته‌ای یا توانایی ساخت سلاح هسته‌ای در مدت کوتاه می‌تواند در این زمینه‌ها با مصونیت بیشتری فعالیت کند که همین مسئله خود لزوم بازگردان مسئله هسته‌ای به چارچوبی که توافق هسته‌ای تعیین کرده بود را می‌افزاید. خیلی از این فعالیت‌ها درحال حاضر و در طول چهار سال گذشته ذیل فشار حداکثری که دولت قبلی اعمال کرده بود پیش می‌روند. بدون شک (فشار حداکثری) نتیجه‌ای که به دنبال آن بودیم - که توقف تمامی این فعالیت‌ها است - را به ارمغان نیاورد.

وزیر خارجه آمریکا افزود: برای همین اولین کاری که باید انجام دهیم بازگردان مسئله هسته‌ای به چارچوب خود است. به همین خاطر متعهد هستیم که تلاش کنیم و ببینیم آیا ایران به پایبندی به توافق هسته‌ای یا همان برجام بازخواهد گشت یا نه. برای همین مذاکرات در جریان است و آز آن به عنوان سکویی برای رسیدگی به دیگر مشکلات استفاده خواهیم کرد.

بلینکن در رابطه با برداشته شدن تحریم‌های اعمالی گفت: فکر کنم ما در پنجمین دور مذاکرات خود در وین با ایرانیان هستیم. چیزی که این مذاکرات مشخص کرده‌اند این است که هر طرف برای بازگشت به پایبندی باید چه کارهایی انجام دهد. ما می‌دانیم که چه تحریم‌هایی اگر در مغایرت بر توافق هسته‌ای باشند، باید برداشته شوند. مسئله مهمتر این است که ایران نیز می‌داند که برای بازگشت به توافق باید چه کارهایی انجام دهد اما ما هنوز ندیده‌ایم که آیا ایران حاضر و مایل به انجام کارهایی است که باید انجام دهد یا نه. این یک آزمون است و ما هنوز جوابی برای آن نداریم.

جلسات اخیر کمیسیون مشترک برجام در راستای احیای توافق هسته‌ای از طریق لغو تحریم‌های اعمال شده آمریکا بر ایران و بازگشت دوجانبه آمریکا و ایران به پایبندی به توافق هسته‌ای، در هفته‌های اخیر برگزار شده‌اند.

نمایندگان آمریکا نیز در طول این مذاکرات در وین حضور داشتند اما هیچ مذاکره مستقیمی میان ایران و آمریکا در وین انجام نشده و روند احیای برجام صرفا از طریق مذاکرات شرکای برجام و فعالیت کارگروه‌ها ادامه داشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی