تیتر امروز

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...

جهش ۲۰ درصدی مصرف برق در اردیبهشت ماه

مصرف برق در اردیبهشت ماه با کم سابقه‌ترین رشد در ۱۰ سال اخیر و بالاترین میزان در روز بیست و نهم آن با مصرف ۳۵ هزار و ۷۵۹مگاوات سپری شد. مصرف برق در این ماه در مقایسه با اردیبهشت سال ۹۹، جهشی ۲۰ درصدی را نشان می‌دهد.

کد خبر: ۹۲۳۳۹
۱۲:۲۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۰

مصرف برق

دیدارنیوز - بررسی روند مصرف برق در اردیبهشت ماه امسال نشان می‌دهد که در تداوم مصرف بالا در فروردین ماه، این ماه نیز پله‌های پر مصرفی را یکی یکی طی کرده تا رکوردی کم سابقه از خود به جا بگذارد.

بررسی آمار شرکت مدیریت شبکه برق ایران بیانگر آن است که نخستین روز اردیبهشت برق با مصرف ۴۴ هزار و ۹۳۶ مگاوات حرکت جهشی خود را درحالی آغاز کرد که این میزان مصرف در مقایسه با روز مشابه آن در سال گذشته که ۳۷ هزار و ۲۶ مگاوات برق مصرف شده بود از رشدی بیش از هفت هزار مگاواتی داشته است.

این روند افزایشی مصرف در طول اردیبهشت ماه تداوم یافته تا در روز بیست و نهم به اوج خود رسیده به گونه‌ای که در این روز ۵۳ هزار و ۷۵۹ مگاوات برق مصرف شده است.

نگاهی به روز مشابه آن در سال گذشته نشانگر آن است که پارسال در این روز ۴۵ هزار و ۲۷۰ مگاوات برق مصرف شده بوده که رشد مصرف بیش از هشت هزار مگاواتی را نشان می‌دهد.

در همین باره پیشتر معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: امسال سال گرمی را شروع کرده‌ایم که همین امر افزایش هفت تا هشت هزار مگاواتی مصرف برق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته را به همراه داشته است.

به این ترتیب اردیبهشت ماه امسال با روند افزایشی مصرف برق رکورد کم سابقه از خود برجای نهاد و این موضع درحالی است که دولت مصوبه رایگان شدن برق کم مصرف‌ها را دوسال است که اجرایی کرده و براساس آن مشترکان کم مصرف از برق رایگان بهره مند می‌شوند.

اما نکته‌ای که وجود دارد آن است که امسال صنعت برق با پدیده جدیدتر استخراج رمز ارز خانگی به دلیل افزایش بهای این ارز و جذابیت بیشتر آن از برق رایگان روبرو است.

همین جذابیت سبب فعالیت بیشتر برای استخراج رمز ارز از برق با بهای کم خانگی شده و معضل صنعت برق را تشدیدکرده است.

گرچه صنعت برق از برخورد قاطع و جدی با استخراج کنندگان غیرمجاز رمزارز‌ها خبر داده و بر آن تاکید دارد، اما قیمت سرسام آور ارز‌های مجازی دیگ طمع خیلی‌ها را همچنان به جوش می‌آورد.

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران گفت: رشد ۲۰ درصدی مصرف برق در دوماه اخیر بی سابقه است.
متولی زاده خاطرنشان کرد: امسال با پدیده جدیدی به نام استخراج خانگی رمز ارز روبرو شده ایم که به صورت غیر مجاز از برق استفاده کرده و مصرف را بالاتر برده است.

مدیرعامل توانیر گفت: همزمان با این موضوع وبه دلیل کاهش بارش، موجودی آب سد‌ها کاهش یافته که همین امر سبب کم شدن ۵۰ درصدی تولیدبرق از نیروگاه‌های برق آبی شده است.

وی ادامه داد: همه این عوامل سبب برهم خوردن تعادل عرضه و تقاضای برق شده بنابراین از مردم درخواست کرده ایم امسال زودتر همکاری خود با صنعت برق را انجام داده و مدیریت مصرف داشته باشند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر