تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

سفر به مریخ/ مردگان در مسیر مریخ چه سرنوشتی خواهند داشت؟

از ۶۰ سال پیش که انسان راه فضا را در پیش گرفت ۲۱ فضانورد جان خود را از دست دادند از این رو کارشناسان معتقدند با بالا گرفتن تب سفر به مریخ این آمار بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر: ۹۰۸۹۴
۱۳:۲۲ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

سفر به مریخ

دیدارنیوز ـ از ۶۰ سال پیش که انسان راه فضا را در پیش گرفت ۲۱ فضانورد جان خود را از دست دادند از این رو کارشناسان معتقدند با بالا گرفتن تب سفر به مریخ این آمار بیشتر هم خواهد شد.

مجله «Popular Science» در گزارشی به مساله سرنوشت فضانوردانی که در حین سفر یا روی مریخ جان خود را از دست می‌دهند پرداخته و سه سناریو در مورد سرنوشت آن‌ها طرح کرده است.

به نوشته این مجله، هر فضانوردی که قصد رسیدن به سیاره سرخ را داشته باشد باید حداقل هفت ماه را در یک کپسول در مسیری که هیچ انسانی تاکنون طی نکرده سپری کند.

اگر بتواند طی این مدت در این فاصله جان سالم به در ببرد، باید در انتظار شرایط بسیار سخت اتمسفر مریخ باشد.

اگر هر یک از این فضانوردان به علتی در این حین جان خود را از دست بدهند ماه‌ها و شاید سال‌ها طول می‌کشد تا اجساد آن‌ها را به زمین بازگردانند، به همین خاطر دانشمندان بر آن شده‌اند تا راه‌حل‌های دیگی برای این مساله در فضا بیابند.

دانشمندان چندین راهکار برای تعامل با اجساد فضانوردان اندیشیده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها رهاسازی اجساد در فضا یا دفن آن‌ها در سطح مریخ است.

به نوشته این مجله، با این حال عجیب‌ترین و مخوف‌ترین این راهکار‌ها خوردن اجساد فضانورد مرده توسط همکاران او در تیم فضانوردی در صورت کمبود غذاست.

ایلان ماسک مدیرعامل شرکت «اسپیس اکس» در این باره می‌گوید: اگر کسی قصد سفر به مریخ داشته باشد، باید خود را برای مرگ هم آماده کند.

گرچه ناسا تا این لحظه شیوه‌نامه‌ای برای نحوه تعامل با مردگان در فضا وضع نکرده است، اما محققان در تمامی نقاط جهان نقشه‌هایی را برای تعامل محترمانه با فضانورد مرده پیشنهاد کرده‌اند.

تا به امروز ناسا تاکید دارد اگر یکی از اعضای تیم فضانوردی در مسیر ۱۷۰ میلیون مایلی به مریخ جان خود را از دست بدهد، جسد او را در بخش سردخانه قرار می‌دهند یا از طریق یخ زدن خشک خواهد شد تا با فضاپیما مجدداً به زمین بازگردد.

یخ زدن در فضا با زمین تفاوت دارد؛ برای یخ زدن در فضا کافی است جسم خارج از کپسول قرار داده شود آن‌گاه است که یخ تمام جسم را فرا خواهد گرفت.

اما اگر امکان قرار دادن پیکر فضانورد در سردخانه وجود نداشته باشد، همکارانش باید او را در فضا رها کنند.

به گمان دانشمندان، با توجه به اینکه سطح تشعشعات در مریخ ۷۰۰ برابر زمین است، فضانوردان دچار مشکلاتی در گردش خون و به تبع آن مشکلات قلبی و عروقی از جمله تصلب شرایین خواهند شد، که این بیماری‌ها یکی از علل مرگ انسان محسوب می‌شوند. از این رو بررسی مساله دفن شدن فضانورد در مریخ هم حائز اهمیت است گرچه ناسا قوانین بسیار سخت‌گیرانه در مورد آلوده نشدن دیگر سیارات با میکروب‌های زمینی دارد.

برچسب ها: فضا نوردی مریخ
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر
امروز چهارشنبه ۲۶ آذر