تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

حدود ۱۰ هزار بیمار خاص واکسینه شدند

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر از بیماران خاص اعم از بیماران ام‌اس، سرطانی، تالاسمی، هموفیلی، پیوندی و دیالیزی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسینه شده‌اند.

کد خبر: ۹۰۷۷۵
۱۶:۰۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

 ۱۰ هزار بیمار خاص واکسینه شدند

دیدارنیوز ـ محمد جعفر صادقی اظهار کرد: واکسیناسیون بیماران خاص از همان ابتدای آغاز واکسیناسیون شروع شد و همچنان ادامه خواهد داشت. تعداد زیادی از این بیماران نیز هنوز باقی مانده‌اند که به تدریج واکسیناسیون آن‌ها انجام خواهد شد. همگی این گروه‌ها پرونده دارند، اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود و عمدتا واکسن سینوفارم چین را دریافت می‌کنند.

وی در خصوص واکسیناسیون کادر درمان با بیان اینکه کادر جامعه گسترده‌ای را در بر می‌گیرد و باید به شکل تفکیک شده به آن پرداخت، بیان کرد: پرسنل کادر درمانی که در بیمارستان‌ها مشغول به ارائه خدمت هستند، به طور کامل واکسیناسیون شده‌اند؛ مگر اینکه فرد خودش تمایلی به واکسینه شدند نداشته و یا در مقطع انجام واکسیناسیون دچار بیماری بودند و واکسیناسیون آن‌ها به زمان دیگری موکول شده است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: واکسیناسیون سایر کادر درمان از جمله بخش خصوصی، داروخانه‌ها و کلینیک‌های در سطح شهر و... در دست اقدام است و احتمالا تا پایان این هفته واکسیناسیون این بخش‌ها نیز به اتمام خواهد رسید.

صادقی با اشاره به اینکه مطب‌ها به دو دسته پزشک و پرسنل تقسیم می‌شوند، توضیح داد: پزشک‌ها توسط سازمان نظام پزشکی و پرسنل مطب‌ها توسط حوزه درمان واکسینه می‌شوند که طبق آمار بیش از ۸۰ درصد آن‌ها انجام شده است.

وی ضمن تاکید بر اینکه هرکس که دوز اول را دریافت می‌کند، ۱۰۰ درصد دوز دوم را نیز در تاریخ مقرر دریافت خواهد کرد، گفت: افراد مشخص شده و اسمشان ثبت شده است؛ عمدتا دوز دوم ۲۸ روز پس از دریافت دوز اول انجام می‌شود، اما واکسن آستارزنکا سه‌ماهه است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص واکسیناسیون کادر درمان تصریح کرد: به این دلیل که به صورت مرتب دانشجویانی داریم که وارد بیمارستان‌ها شده و کار بالینی خود را آغاز می‌کنند، واکسیناسیون کادر درمان شناور محسوب می‌شود و نمی‌توان گفت روزی به طور کامل انجام خواهد شد.

وی درمورد واکسیناسیون بیماران خاص ادامه داد: تعداد زیادی از این بیماران نیز هنوز باقی مانده‌اند که به تدریج واکسیناسیون آن‌ها انجام خواهد شد. همگی این گروه‌ها پرونده دارند، اطلاع‌رسانی‌ها انجام می‌شود و عمدتا واکسن سینوفارم چین را دریافت می‌کنند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آخرین محموله واکسن به دانشگاه، روز شنبه تحویل داده شد و به احتمال زیاد اوایل هفته آینده نیز محموله بعدی ارسال خواهد شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی