تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

حمایت از انتخابات فلسطین و روابط با روسیه در دستور کار نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت، وزرای خارجه این نهاد در نشست امروز (دوشنبه) درباره گزینه‌های احتمالی مرتبط با حمایت از مردم فلسطین در برگزاری انتخابات تاریخی خودشان که فعلا به تعویق افتاده تا اسرائیل درباره برگزاری آن در قدس شرقی هم تضمین بدهد، رایزنی خواهند کرد.

کد خبر: ۹۰۷۷۰
۱۹:۰۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

حمایت از ان

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در اواخر آوریل محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد اولین انتخابات ملی فلسطین در ۱۵ سال که برای ۲۲ مه برنامه ریزی شد به تعویق خواهد افتاد. عباس اسرائیل را بابت کارشکنی در برگزاری انتخابات در قدس شرقی مقصر دانست. او گفت این انتخابات تا زمانی که اسرائیل به ساکنان قدس شرقی فلسطین اجازه شرکت در آن را دهد، به تعویق خواهد افتاد.

جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: توجه به این نکته که نمیخواهم فراموش شود، حائز اهمیت است؛ این حقیقت که در فلسطین انتخابات به تعویق انداخته شد. تصمیم درباره به تعویق افتادن انتخابات هم مساله‌ای است که ما در دستورکارمان درباره آن صحبت خواهیم کرد. اینکه چطور انجام شود، چطور در این مساله از فلسطینی ها حمایت کنیم.  

بورل تاکید کرد که اتحادیه اروپا مدت هاست که فلسطین را برای برگزاری انتخابات ترغیب میکند و اسرائیل را بابت مانع تراشی در مسیر برگزاری انتخابات در قدس شرقی ملامت کرد.

اوایل ماه مه، ریاض المالکی، وزیر خارجه فلسطین گفت که تشکیلات خودگردان به برگزاری انتخابات سراسری متعهد است و افزود که این انتخابات در تمام سرزمین های فلسطینی از جمله قدس شرقی برگزار خواهد شد.

در همین حال جوزپ بورل گفت، دستورکار نشست امروز شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا همچنین شامل روسیه می‌شود، آن هم در شرایطی که "اوضاع رو به بهبود نیست." بورل پیش از این نشست به خبرنگاران گفت: همچنین قرار است ما درباره روسیه صحبت کنیم، جایی که اوضاع رو به بهبود نیست.

این نشست در سایه اقدام اخیر مسکو در ممنوع کردن سفر هشت مقام اروپایی به تلافی تحریمهای مشابه اتحادیه اروپا علیه شش تبعه روس انجام میشود. بروکسل از تصمیم مسکو انتقاد کرده و آن را بی اساس دانست و تاکید کرد این نهاد "حق دارد در واکنش تدابیر مناسبی را در نظر بگیرد."

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی