تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

جلودارزاده: باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد

نماینده تهران در مجلس دهم گفت: متأسفانه امروز نیروهای نظامی مانند احزاب در حال فعالیت انتخاباتی هستند اما باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد.

کد خبر: ۹۰۶۹۱
۱۲:۵۸ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰

جلودارزاده:

دیدارنیوز - سهیلا جلودارزاده در خصوص فضای انتخاباتی کشور، اظهار کرد:  شورای نگهبان اشخاصی که کمی امید در مردم ایجاد می‌کنند را رد صلاحیت می‌کند.

وی افزود: ناامیدی ناشی از این است که ملت احساس بن‌بست کنند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: گاهی من به عنوان گروهی که قصد به دست گرفتن قدرت را دارم، فکر می‌کنم اگر مخالفان را ساکت و حذف کنم می‌توانم به ایده‌های خود دست یابم در صورتی که تاریخ و آموزه‌های دینی ما ثابت می‌کند که با مردم داری می‌توان حکومت کرد.

جلودارزاده گفت: ساکت کردن کارگران باعث بقا یک نظام نمی‌شود بلکه احقاق حقوق آنها موجب ابقا و ثبات نظام می‌شود. امروز یک قدم در جهت افزایش حقوق بازنشستگان برداشته شده و همین موضوع موجب شده زخم‌هایشان التیام یابد.

وی با بیان اینکه امید را عدالت ایجاد می‌کند، افزود: اگر عدل و همدلی در میان نهادها وجود داشته باشد، شاهد افزایش امید در بین مردم خواهیم بود.

نماینده تهران در مجلس دهم به حضور نظامیان در عرصه انتخابات اشاره کرد و گفت: از ابتدای انقلاب، گروهی از نظامیان که افرادی دلسوز و قوی بودند که قصد نقش آفرینی در سرنوشت کشور را داشتند. امام خمینی فرمودند اشخاص نظامی در سیاست دخالت نکنند که حرف کاملاً به جایی بوده است. بعد از جنگ زمانی که مسیر به قدرت رسیدن افراد تغییر کرد، باید کسانی که انگیزه و استعداد سیاسی داشتند، در احزاب جمع می‌شدند. امروز این افراد قصد فعالیت در عرصه نظامی و سیاسی را دارند که این راه‌، راهی اصولی نیست. 

جلودارزاده در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز نیروهای نظامی مانند احزاب فعالیت می‌کنند که باید با حضور نظامیان در انتخابات برخورد می‌شد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۴
0
0
چرا عزیزم چطور اقای دکترمحمود می تواند باشد نظامی نمی تواند باشد ضمن اینکه خود محمود نظامیان راوارد سیاست کرد واز ان موقع انها امور کشورنددردست دارند خود دکتر حسن فرمایش کردن ولا ،مگرغیراینه، عزیزم جوش نزن که دیر شده
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور