تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

عراقچی: امیدواریم با پیشرفت مذاکرات نیازی به تمدید توافق با آژانس نباشد

عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران در وین ابراز امیدواری کرد که با پیشرفت مذاکرات نیازی به تمدید توافق موقت با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نباشد. اما در صورت لزوم ایران این مسئله را بررسی می‌کند.

کد خبر: ۹۰۴۱۳
۲۰:۱۱ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

عراقچی و گروسی

دیدارنیوز: معاون سیاسی وزارت خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات وین، گفت احتمال تمدید مهلت همکاری هسته‌ای تهران با آژانس بین المللی انرژی اتمی بر سر بازرسی‌ها از تاسیسات هسته‌ای ایران وجود دارد.

سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با شبکه ژاپنی ان. اچ. کی، درباره اینکه اگر هیچ پیشرفتی در مذاکرات وین در زمینه رفع تحریم‌های آمریکا و دیگر مسائل تا اواخر ماه مه انجام نشود، ایران همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی در زمینه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای را قطع می‌کند یا خیر؟ گفت که ایران امیدوار است پیش رفت کافی حاصل شود تا نیازی به تمدید نباشد.

بنا بر اعلام این شبکه ژاپنی عراقچی در عین حال افزود که اگر لازم باشد، ایران در زمان مناسب تمدید را بررسی خواهد کرد.
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حدود یک ماه پیش گفته بود که اگر هیج توافقی میان امضا کنندگان توافق هسته‌ای تا ضرب الاجل توافق ایران و آژانس برای تداوم بازرسی‌ها در ایران انجام نشود، لازم باشد آژانس درباره این مسئله با ایران گفتگو می‌کند.

ان. اچ. کی می‌نویسد: گمان می‌شود که عراقچی و گروسی در دیدار روز پنج شنبه شان در مقر آژانس در وین درباره این موضوع گفتگو کرده باشند. تحلیل گران معتقدند که ایران ظاهرا می‌خواهد با حفظ موضع همکاری اش به مذاکرات دیپلماتیک اولویت بدهد، چون متوقف کردن بازرسی‌های هسته‌ای با محکومیت جهانی مواجه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر مصوبه مجلس شورای اسلامی در پی تحمیل تحریم‌های اقتصادی آمریکا و انفعال کشور‌های اروپایی برای عادی سازی روابط اقتصادی با ایران، دولت موظف شد تا نظارت‌های فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه سند (پروتکل) الحاقی را متوقف کند. پس از ابلاغ این مصوبه، ایران و آژانس طی رایزنی‌هایی به توافق رسیدند اطلاعات دستگاه‌های نظارتی آژانس به مدت سه ماه در ایران و خارج از دسترس آژانس نگهداری شود که در صورت عمل طرف‌های برجام به تعهدات خود بازرسان آژانس می‌توانند به این اطلاعات دست یابند و به کار خود در ایران ادامه دهند و در غیر این صورت دسترسی به این داده‌ها دیگر ممکن نخواهد بود.

در این بازه زمانی، مذاکرات کمیسیون مشترک برجام با حضور آمریکا در وین در راستای احیای توافق هسته‌ای از طریق لغو تحریم‌های آمریکا و بازگشت ایران به اجرای تعهدات داوطلبانه اش در جریان بوده است.

مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیمی میان نمایندگان ایران و آمریکا انجام نشده است و بررسی اقدامات لازم در جهات بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به برجام در دو کارگروه کمیسیون مشترک برجام انجام می‌شود.

برچسب ها: احیای برجام
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی