تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...

مجازات باشگاه‌های شرکت‌کننده در سوپرلیگ با پرداخت ۵ درصد از درآمد بازی‌های اروپایی

یوفا طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد ۹ باشگاه از ۱۲ باشگاه حاضر در پروژه سوپرلیگ اروپا با جرایم مالی رو به رو شده‌اند.

کد خبر: ۹۰۲۶۱
۰۹:۵۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

مجازات باشگاه‌های شرکت‌کننده در سوپرلیگ با پرداخت ۵ درصد از درآمد بازی‌های اروپایی

دیدارنیوز -  ۹ باشگاه از ۱۲ باشگاه درگیر در پروژه به اصطلاح سوپرلیگ به یوفا که موقعیت باشگاه‌ها را مشخص می‌کند، از جمله تعهد آن‌ها به مسابقات باشگاهی یوفا و همچنین مسابقات باشگاهی ملی، تعهد دادند.

یوفا هیئت اضطراری کمیته اجرایی خود را تشکیل داد، که روحیه و محتوای بیانیه تعهد باشگاه را مورد توجه قرار داد و تصمیم گرفت اقدامات و تعهدات مختلف باشگاه‌ها را تصویب کند. تأیید رسمی تعهدات و نحوه ادغام مجدد باشگاه‌ها و شرکت در مسابقات باشگاهی یوفا بین یوفا و آن ۹ باشگاه توافق و امضا شده است. اقدامات مجدد ادغام مصوب کامل و نهایی است.

این ۹ باشگاه اذعان می‌کنند و می‌پذیرند که پروژه سوپرلیگ اشتباه بوده و از هواداران، انجمن‌های ملی، لیگ‌های ملی، باشگاه‌های اروپایی و یوفا عذرخواهی می‌کنند. آن‌ها همچنین تشخیص داده‌اند که این پروژه تحت اساسنامه و آیین نامه یوفا مجاز نخواهد بود.

به طور خاص، هر باشگاه:

«بدون قید و شرط ماهیت الزام آور که اساسنامه یوفا را تأیید و قبول می‌کند.

متعهد باقی مانده و در هر فصلی که این باشگاه به دلیل شایستگی ورزشی واجد شرایط باشد، در هر مسابقات باشگاهی یوفا شرکت خواهد کرد.

به انجمن باشگاه‌های اروپا پیوست که تنها نهاد نمایندگی باشگاه‌هایی است که یوفا آنها را به رسمیت می شناسد.

تمام اقدامات در حد توان خود را به منظور خاتمه مشارکت در شرکت تأسیس شده برای تشکیل و اداره سوپرلیگ و متوقف کردن اقدامات قانونی موجود انجام خواهد داد.

به عنوان یک حسن نیت، و همراه با سایر باشگاه‌ها، مجموعاً مبلغی بالغ بر ۱۵ میلیون یورو کمک مالی خواهد کرد، که برای منافع کودکان، جوانان و فوتبال پایه در جوامع محلی در سراسر اروپا، از جمله انگلیس استفاده می‌شود.

همچنین این تعهد مشروط به نگهداری ۵٪ از درآمدهایی خواهد بود که برای یک فصل از مسابقات باشگاهی یوفا دریافت می‌کردند، که توزیع مجدد خواهد شد.

این باشگاه‌ها موافقت می‌کنند اگر بخواهند در چنین مسابقه غیر مجاز (۱۰۰ میلیون یورو) بازی کنند یا هر تعهد دیگری را که در اعلامیه تعهد باشگاه قید کرده‌اند (۵۰ میلیون یورو) نقض کنند، جریمه بپردازند.»

تعهدات فردی را به یوفا ارائه می‌دهد که در آن تمام اصول و ارزش های مندرج در تفاهم نامه ۲۰۱۹ بین یوفا و انجمن باشگاه‌های اروپا پذیرفته شده است.

با پیشرفت، باشگاه‌ها کاملاً متعهد به اصلاحات جدید پس از سال ۲۰۲۴ هستند. به درخواست باشگاه‌ها، یوفا از آن‌ها خواسته و حمایت می‌کند که از طرف انجمن گ‌های ملی مربوطه و لیگ‌های ملی مربوط به روح، محتوا و هدف تعهدات باشگاه‌ها به یوفا توجه شود.

الکساندر چفرین، رئیس یوفا، گفت: من دو هفته پیش در کنگره یوفا گفتم که اعتراف به اشتباه به خصوص در این روزهای محاکمه توسط شبکه های اجتماعی، از سوی یک سازمان قوی لازم است. این باشگاه‌ها دقیقاً همین کار را کرده اند.

یوفا با پذیرفتن تعهدات و تمایل خود برای ترمیم اختلالی که ایجاد کرده اند، می گ‌خواهد این فصل را پشت سر بگذارد و با روحیه مثبت پیش برود. اقدامات اعلام شده قابل توجه است، اما هیچ یک از مجازات‌های مالی توسط یوفا حفظ نمی‌شود. همه جریمه‌ها به جوانان و فوتبال پایه در جوامع محلی در سراسر اروپا، از جمله انگلیس، سرمایه گذاری می‌شوند.
این باشگاه‌ها به سرعت اشتباهات خود را تشخیص داده و برای نشان دادن عقب نشینی و پایبندی آینده خود به فوتبال اروپا اقدامی انجام داده‌اند. در مورد باشگاه‌هایی که در اصطلاح سوپرلیگ درگیر هستند نمی توان همین حرف را زد و یوفا متعاقباً با آنها برخورد خواهد کرد.

باشگاه‌های زیر تحت این اقدامات قرار گرفته و آنها را پذیرفته‌اند:

آرسنال
میلان
چلسی
اتلتیکو مادرید
اینترناسیوناله میلانو
لیورپول
منچسترسیتی
منچستریونایتد
تاتنهام

علاوه بر این و با حرکت به جلو، یوفا کلیه حقوق را برای هر اقدامی که صلاح بداند نسبت به آن دسته از باشگاه‌هایی که تاکنون حاضر به انصراف از سوپرلیگ نیستند، محفوظ نگه داشته است. موضوع بلافاصله به ارگان‌های انظباطی صلاحیت دار یوفا ارجاع می‌شود.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر
امروز پنجشنبه ۲۷ آذر