تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

سیدحسن نصرالله: مسئله قدس و فلسطین، حقی غیر قابل تغییر است

دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی به مناسبت روز جهانی قدس اظهار داشت: موضع ما در قبال مسئله قدس و فلسطین تاکتیکی نیست بلکه این مسئله حقی غیر قابل تغییر است.

کد خبر: ۹۰۲۲۳
۰۸:۴۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

سیدحسن نصرالله: مسئله قدس و فلسطین، حقی غیر قابل تغییر است

دیدارنیوز - به نقل از العهد، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی تلویزیونی خود به مناسبت روز جهانی قدس به دو نکته مربوط به لبنان اشاره کردند نخست مسئله ترسیم مرز دریایی و نکته دوم مانور رژیم صهیونیستی که از روز یکشنبه آغاز می‌شود و هفته ها ادامه دارد.

وی ثبات ملت فلسطین و تمسک آن ها به حقوق خود و قدس را اصلی اساسی دانست و گفت که ثبات  پایداری ملت فلسطین به مقاومت مشروعیت می‌بخشد.

دبیرکل حزب الله لبنان عنوان داشت: فلسطینی ها کشور خود وقدس را رها نکرده اند و آنچه امروز شاهد آن در میادین فلسطین و محله شیخ جراح هستیم دلیلی برای اثبات این امر است.

وی افزود وارد شدن غزه با موشک هایش به خط مقابله با رژیم اشغالگر در قدس، مهمترین تحولی است که باید تقویت شود.

سید حسن نصرالله، پایداری ملت فلسطین درخصوص حقوقشان و تعهدشان به قدس را از اصول مهم دانست و گفت: ما مطمئن هستیم که ملت فلسطین لیاقت حفاظت از قدس، سرزمین خود و حقوقش را داراست.

دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد ملت فلسطین شایسته دفاع از سرزمین خود است و ما نیز از آنان حمایت می کنیم.

وی همچنین به مقاومت ایران در برابر فشارهای آمریکا و غرب اشاره کرد و افزود: تمام امیدواری های آمریکا و اسرائیل علیه ایران به ناامیدی تبدیل شده است. ایران از مرحله خطر عبور کرده و امیدواری برخی ها به جنگ آمریکا علیه ایران به پایان رسیده است. همچنین گزینه های امریکا و اسرائیل برای کنار گذاردن برنامه هسته ای ایران نیز خاتمه یافته است.

نصرالله گفت بزرگترین واکنش ایران به حمله نطنز افزایش میزان غنی سازی اورانیوم بود که اسرائیل را وحشت زده کرد.

وی تاکید کرد تجربه ۴۰ ساله ایران نشان می دهد که این کشور هم پیمانانش را نفروخته است.ایران به ضرر هم پیمانانش نه چانه زنی می کند و نه از طرف آنان مذاکره می کند و نه آنان را تنها می گذارد.

دبیرکل حزب الله همچنین مذاکره ایران و عربستان را مثبت دانست و گفت هرگونه مذاکره ای که در آرامش منطقه سهم داشته و محور مقاومت را تقویت کند را تایید می کنیم. کسانی که باید از مذاکره ایران و عربستان نگران باشند هم پیمانان ریاض هستند نه هم پیمانان تهران.

نصرالله با اشاره به تماسهای کشورهای عربی با سوریه اظهار داشت بسیاری از کشورهای عربی با دولت سوریه در تماس هستند البته عربستان نمی تواند شروطی را به سوریه درباره روابطش با ایران که در حال مذاکره با تهران است تحمیل کند.
وی در سخنرانی خود به موضوع یمن و تحولات این کشور هم اشاره کرد و افزود یمن با فرماندهان جوان و صادق به محور مقاومت افزوده شده است.

دبیرکل حزب الله لبنان با بیان اینکه اسرائیل امروز نسبت به تحولات مثبت صورت گرفته در توانمندی محور مقاومت نگران است، گفت وضعیت رژیم صهیونیستی بحرانی است و شکاف هایی در ساختارش به وجود آمده، این رژیم اکنون با بحران رهبری و فرماندهی روبروست که از نشانه های ضعف و افول آن است. از سوی دیگر، موشک های پدافند هوایی سوریه امروز به دیمونا اصابت کرده که موجب نگرانی شدید اسرائیل شده است.

وی با اشاره به اینکه ارتش اسرائیل به توان خود در مقابله با جبهه های مختلف در صورت وقوع جنگ باور ندارد، افزود رژیم اسرائیل نسبت به عملیات کرانه باختری و ورود پرقدرت غزه به خط تحولات قدس نگران است.

نصرالله اجرای مستمر و بیش از حد متعارف رزمایش های نظامی را بیانگر نگرانی و ضعف نیروی زمینی اسرائیل دانست و اظهار داشت: نشانه های ضعف و سستی را می توان آشکارا در ساختارهای این رژیم مشاهده کرد.

وی به اوضاع داخلی لبنان هم اشاره کرد و افزود: ما در مساله مرزهای آبی دخالت نمی کنیم و این مساله را به دولت لبنان واگذار می کنیم.دولت باید مسئولیت تاریخی خود را بپذیرد و از حقوق آبی خود کوتاه نیاید.

نصرالله افزود ما پس از تاکید دولت لبنان بر لبنانی بودن مزارع شبعا و تپه های کفرشوبا در این مساله دخالت کردیم.

وی با هشدار به رژیم صهیونیستی نسبت به هر اقدام یا ماجراجویی نادرست در رزمایش هایش گفت: از هیچ حرکت متجاوزانه نخواهیم گذشت چرا که توان ما در حال افزایش است و دشمن نخواهد توانست از تحول کمی و کیفی محور مقاومت جلوگیری کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی