تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

رویترز: آمریکا یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده

رویترز به نقل از یک دیپلمات اروپایی مدعی شد: واشنگتن یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده است که شامل برداشتن تحریم‌ها در بخش‌های کلیدی مثل نفت، گاز و بانکداری است.

کد خبر: ۹۰۲۰۷
۱۴:۰۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

رویترز: آمریکا یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده

دیدارنیوز - رویترز به نقل از یک دیپلمات اروپایی مدعی شد: واشنگتن یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده است که شامل برداشتن تحریم‌ها در بخش‌های کلیدی مثل نفت، گاز و بانکداری است.
به گزارش رویترز، مقام های اروپایی، ایرانی و آمریکایی روز پنجشنبه گفتند که هنوز شکاف های عمیق و گسترده ای بین واشنگتن و تهران برای از سرگیری پایبندی به مفاد برجام وجود دارد، با این حال یک مقام آمریکایی گفت، احتمال دستیابی به توافق طی هفته های آینده وجود دارد اگر ایران نیز مصمم به دستیابی به توافق باشد.
بر اساس این گزارش یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا که نامش فاش نشده در جمع خبرنگاران گفت: آیا این احتمال وجود دارد که شاهد بازگشت مشترک و دوجانبه به مفاد توافق هسته ای طی هفته های آینده باشیم یا یک تفاهم درباره پایبندی دوجانبه ؟ بله این احتمال وجود دارد.
وی در ادامه افزود: آیا این محتمل است؟ تنها زمان مشخص خواهد کرد زیرا همان طور که گفتم؛ این مساله در نهایت یک تصمیم سیاسی است که باید در ایران گرفته شود.
آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا نیز گفته است: واشنگتن هنوز نمی داند آیا ایران آماده است تصمیمات لازم برای بازگشت به پایبندی به مفاد برجام را اتخاذ کند یا نه.
یک دیپلمات اروپایی نیز گفت: واشنگتن یک پیشنهاد جامع را مطرح کرده است که شامل برداشتن و حذف تحریم ها در بخش های اصلی و کلیدی مثل نفت، گاز و بانکداری است و آمادگی خود را برای کاهش تحریم های مربوط به تروریسم و حقوق بشر اعلام کرده است.
این دیپلمات اروپایی افزود: ایران عزم و آمادگی خود را برای محدودکردن کار بر روی سانتریفیوژهای پیشرفته یا منهدم کردن آنها نشان نداده است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر