تیتر امروز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند
رئیس اندیشکده آینده‌اندیشی سیمرغ در گفت‌وگو با دیدارنیوز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند

گفت‌وگوی مهدی مطهرنیا با سرویس بین‌الملل دیدارنیوز حول محور جنگ ایران و اسرائیل و نقش و نقشه آمریکا را ببینید و بخوانید
اینجا جان «کارگر» کالا است!
«دیدارنیوز» به بهانه روز کارگر، آمار ضدو نقیض فوتی های کارگری را بررسی می‌کند:

اینجا جان «کارگر» کالا است!

در این گزارش تنها به گوشه‌ای از نابسامانی حوزه کارگری به ویژه تناقض‌گوی مدیران دولتی در مورد آمار حوادث ناشی از کار خواهیم پرداخت.
فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.

استفاده از زنبور به عنوان تست کرونا!

محققان یک استارتاپ هلندی به نام "InsectSense" و محققان دانشگاه و پژوهشگاه واخِنینگِن(Wageningen) از روشی غیرمعمول برای تشخیص افراد مبتلا به کووید-۱۹ استفاده کردند.

کد خبر: ۹۰۱۶۶
۱۶:۱۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

استفاده از زنبور به عنوان تست کرونا!

دیدارنیوز ـ به نقل از آی‌ای، این گروه از محققان زنبورها را آموزش دادند تا هنگامی که احساس می‌کنند فردی مبتلا به کووید-۱۹ است زبانشان را بیرون بیاورند.

کووید-۱۹ نیز مانند سایر بیماری‌ها باعث ایجاد تغییرات متابولیکی در بدن فرد بیمار می‌شود و بوی بدن فرد را تغییر می‌دهد.

محققان این تحقیق که "BeeSense" نام دارد می‌گویند که می‌توانند در عرض چند دقیقه زنبورها را برای تشخیص بوی افراد مبتلا به ویروس سارس-کوو-۲ آموزش دهند.

زنبورها می‌تونند مواد شیمیایی را با دقت بالا تشخیص دهند به طور مثال آن‌ها می‌توانند یک گل را از فاصله‌ی چندین کیلومتری بیابند.

زنبورها نیز می‌توانند مانند سگ‌ها بوها را تشخیص دهند اما تفاوت آن‌ها با سگ این است که در عرض تنها چند دقیقه آموزش می‌بینند.

با استفاده از آب قند به عنوان پاداش زنبورها برای تشخیص سارس-کوو-۲ آموزش داده شدند. هر بار که آن‌ها در معرض بوی نمونه‌های این بیماری قرار می‌گرفتند به آن‌ها آب‌قند داده می‌شد و زنبورها برای دریافت پاداش زبانشان را بیرون می‌آوردند.

با چندین بار تکرار این عمل، زنبورها ارتباطی میان بوی بیماری و پاداش برقرار کردند و به طور غریزی هر بار که بوی کووید-۱۹ را احساس می‌کردند زبانشان را بیرون می‌آوردند. محققان می‌گویند زنبورهای آموزش دیده در عرض چندثانیه بیماری را تشخیص می‌دهند.

این تحقیقات بر روی بیش از ۱۵۰ زنبور انجام گرفت و نمونه‌های گونه‌ای راسو به نام مینک و همچنین انسان‌ها در این آزمایش استفاده شد. نتایج به دست آمده شامل تعداد خیلی کمی مثبت و منفی کاذب بود.

محققان اکنون در حال کار بر روی دستگاهی هستند که به طور خودکار زنبورها را آموزش می‌دهد و نمونه‌ی اولیه آن را نیز تولید کرده‌اند.

محققان می گویند این روش برای کشورهای کم درآمد مناسب خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی