تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

هرمزگان مجوز واردات واکسن کرونا دریافت کرد

استاندار هرمزگان از دریافت مجوز یکی از مجموعه‌های تولیدی هرمزگان جهت واردات واکسن کرونا خبرداد.

کد خبر: ۹۰۰۷۵
۱۱:۴۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

استاندار هرمزگان مجوز واردات واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ فریدون همتی صبح امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) در حاشیه در آیین افتتاح فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در بندرعباس، در جمع خبرنگاران، افزود: امروز شاهد آغاز مرحله سوم کارآزمایی واکسن ایران-کوبا در بندرعباس هستیم.

وی با بیان اینکه اطمینان دارم با اعتماد مردم به این واکسن که تولید متخصصان داخلی مان است، به سمت بهبود شرایط کشور پیش می‌رویم، اضافه کرد: امروز کشورمان پا به پای کشور‌های پیشرفته در تولید واکسن کرونا پیشقدم و پیشرو است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه برای استفاده گسترده از واکسن کرونا بیشتر امید خود را به واکسن داخلی بسته ایم، خاطرنشان کرد: امیدواریم نتایج این مرجله هم مفید و مناسب باشد تا شاهد تولید انبوه آن باشیم.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه به موازات دریافت سهمیه واکسن کرونا وارداتی یا تولیدی داخل، از چند وقت قبل یکی از مجموعه‌های داخل استان با پیگیری گسترده مان فعال شد، عنوان کرد: این مجموعه مجوز واردات دریافت کرده و امیدوارم موفق شویم اولین محموله وارداتی را به استان هرمزگان بیاوریم و بخش وسیعی از جمعیت استان را واکسینه کنیم.

وی ادامه داد: با تکیه بر بنگاه‌های تولیدی و صنایع استان هرمزگان این مسیر را طی خواهیم کرد و امیدوارم نتایج خوبی کسب کنیم که این مجموعه جز سه یا چهار مجموعه دارای مجوز واردات واکسن هستیم.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت