تیتر امروز

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ است/ محمدی که در توصیف فقهی تعریف می‌شود؛ شخصیتی سیاه و تاریک است/ حکم سب‌النبی حکم وحشتناکی است که مغایر با قرآن است

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزئیات افزایش ۵۰ و ۱۰۰ درصدی حقوق بازنشستگان در احکام ۱۴۰۰

علی دهقان‌کیا، رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران گفت: «مستمری برخی از بازنشستگان میانه‌بگیر پس از اعمال ماده ۹۶ قانونی تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و دو مرحله متناسب‌سازی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.»

کد خبر: ۹۰۰۶۳
۱۱:۲۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

جزئیات افزایش حقوق بازنشستگا

دیدارنیوز ـ با بیان اینکه مستمری برخی از بازنشستگان میانه‌بگیر تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است، افزود: «برای نمونه فردی که در سال ۷۲ با سقف مستمری بازنشسته شده، پس از اعمال ماده ۹۶ قانونی تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و دو مرحله متناسب‌سازی تا ۱۰۰ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش مستمری داشته است.»

وی افزود: «به صورت کلی بازنشستگانی که با سقف مستمری بازنشسته شده بودند، اما تا پیش از اصلاح احکام ۳ تا ۴ برابر حداقل مستمری را دریافت می‌کردند، تا ۱۰۰ درصد افزایش مستمری را نسبت به سال گذشته تجربه می‌کنند. برای نمونه یک عده از این گروه بازنشستگان که ۵ میلیون تومان مستمری دریافت می‌کردند، پس از اصلاح احکام، در اردیبهشت ماه ۱۰ میلیون تومان مستمری دریافت می‌کنند.»

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران با بیان اینکه بازنشستگان حداقلی‌بگیر سال‌های ۹۵ تا ۹۹ به دلیل اینکه ضریب چندانی در سال برقراری مستمری خود نسبت به سال جاری نداشته‌اند، مستمری پایینی دریافت می‌کردند، گفت: «این گروه از بازنشستگان شاهد افزایش ۵۰ درصد مستمری، ناشی از اجرای ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی (افزایش سنواتی) و افزایش ناشی از متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۰ هستند.»

دهقان‌کیا افزود: «البته پیشنهاد اولیه، ۴۵ درصد افزایش نسبت به اسفند ماه بود، اما در نهایت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با ۵۰ درصد افزایش مستمری این گروه از بازنشستگان نسبت به سال ۹۹ موافقت کرد؛ البته این ۵۰ درصد افزایش مربوط به پایه‌ی مستمری نیست و بر روی جمع مستمری و مزایا اعمال می‌شود.»

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران با اشاره به منفک بودن افزایش‌های ناشی از متناسب‌سازی در حکم ترمیمی اردیبهشت ۱۴۰۰، گفت: «سازمان تامین اجتماعی برای مشخص شدن میزان افزایش‌ها در هر یک از ردیف‌های افزایشی، جدول را منفک کرده است، اما از ماه‌های بعد، تمام این موارد در مستمری قرار می‌گیرد.»

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور