تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

بازتاب اظهارات برهم صالح در رسانه‌های عراق درباره گفتگوهای ایران و عربستان

رسانه‌های عراقی برای چندمین بار طی روزهای اخیر و این بار به نقل از رییس جمهور این کشور گفتگوی مستقیم ایران با عربستان سعودی را در بغداد به میانجی گری عراق بازتاب دادند.

کد خبر: ۹۰۰۳۸
۱۰:۱۷ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

برهم صالح در

دیدارنیوز - رسانه های عراقی نوشتند برهم صالح رییس جمهور عراق در پاسخ به یک موسسه تحقیقاتی لبنانی اظهار داشته که عراق بیشتر از یک بار میزبان نشست و گفتگوی مستقیم ایران با عربستان بوده است. 

اظهارات برهم صالح در مصاحبه با موسسه تحقیقاتی بیروت که به صورت زنده از اینترنت پخش می شد، بیان شده است و به اظهار رسانه‌های عراقی رییس جمهور توضیح بیشتری در این باره نداده است.

طی هفته های اخیر رسانه های عراقی به تواتر و با حساسیت و علاقه مندی بالا به میانجی گری کشورشان بین عربستان و ایران پرداختند که بر اساس آن ادعا شده است مسوولان امنیتی از تهران و سعودی در بغداد بر سر رفع اختلاف دو کشور گفتگوی مستقیم داشته‌اند.

این اظهارات در حالی بیان می شود که ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق اخیرا با تاکید بر اتحاد جهان اسلام گفت که دست برادری و آغوش جمهوری اسلامی برای همه کشورها بویژه در سطح منطقه باز است.

به گفته سفیر ایران در عراق؛ استکبار و صهیونیسم به منظور اینکه برای اسراییل امنیت ایجاد کنند در صدد ایجاد اختلاف بین جمهوری اسلامی با دیگر کشورها هستند در حالیکه تهران مشکل و اختلافی با کشورهای مسلمان و همجوار ندارد.

 مسجدی با تاکید بر اتحاد و وحدت مسلمانان گفت: همه مسلمانها امت واحده هستند و این موضع اصلی و بنیادی بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی