تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.

حیدری: حکم توقیف اموال فدراسیون فوتبال مربوط به سال ۹۹ است

عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال گفت: در اتفاقات مربوط به شرکت شستا همه در جریان هستند که حکم توقیف اموال در زمان سال ۱۳۹۹ صادر شد و شرایط پیش آمده به چه شکل بوده است.

کد خبر: ۸۹۹۷۶
۱۶:۳۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
حیدری: حکم توقیف اموال فدراسیون فوتبال مربوط به سال ۹۹ است
 
دیدارنیوز ـ ماجرای بدهی فدراسیون فوتبال به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و توقیف ساختمان فدراسیون و باشگاه پرسپولیس، اتفاقی نیست که مربوط به روز‌های اخیر باشد. این اتفاق از مدت‌ها قبل به شکلی قانونی رخ داده و همه آن اتفاقاتی که نباید در این پرونده رخ داده است. حالا، اما انتشار جزئیاتی از پرونده مربوط به انتقال سند به نام شستا نگرانی‌هایی را در جامعه فوتبال به وجود آورده است.

طهمورث حیدری عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در ارتباط با ماجرای توقیف سند ساختمان فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس و ثبت سند تک برگی به نام شرکت شستا گفت: از همین ابتدا روی حرفی که بار‌ها مطرح کرده‌ام باید تاکید کنم. تیم مدیریتی جدید فدراسیون فوتبال و در راس آن شهاب‌الدین عزیزی خادم، روحیه فرار کردن از مشکلات را ندارد. ما نیامده‌ایم جا بزنیم و بعد از مواجه شدن با مشکلات بگوییم که مربوط به قبلی‌ها بوده است. جامعه فوتبال ایران شک نداشته باشد که رئیس فدراسیون راه حل مناسبی برای حل این بحران بزرگ به وجود آمده پیدا خواهد کرد. ولی مردم و جامعه فوتبال باید بدانند که این بحران‌هایی که یکی پس از دیگری به عنوان مانعی بزرگ بر سر راه فوتبال قرار می‌گیرند، چرا به وجود آمده‌اند.

طهمورث حیدری ادامه داد: در اتفاقات مربوط به شرکت شستا همه در جریان هستند که حکم توقیف اموال در زمان سال ۱۳۹۹ صادر شد و شرایط پیش آمده به چه شکل بوده است. همه می‌دانند مکانیزم این قرارداد و استقراض به چه شکل بوده و بعد از عدم تسویه حساب کامل پول شستا، مزایده برگزار شده و سند ساختمان‌ها در چه تاریخی به نام شستا خورده است. حرف بنده این است که برای نقد، حقیقت و گذشته را فراموش نکنیم. تیم مدیریتی جدید فدراسیون اصلا زمانی در اختیار نداشت که بخواهد به مشکل رسیدگی کند و وقتی کار خود را شروع کرد که کار از کار گذشته بود. حالا، اما باید تلاش کرد تا یک راه حل مناسب پیدا کرد و مذاکراتی هم انجام شده است.

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اضافه کرد: فوتبال را در این موقعیت کنونی نباید تنها گذاشت. عمر مدیریتی فدراسیون جدید به سه ماه هم نرسیده و این همه اتفاق بد در حال رخ دادن است که به نفع فوتبال ملی ایران نیست. عزیزی خادم در این مدت تمام توان خود را صرف آماده‌سازی تیم ملی کرده است. از پرواز چارتر تا هتل و اردوی کیش در بهترین شرایط. چندین قرارداد دیگر هم در حال نهایی شدن است و دارند تلاش می‌کنند، در حال ایجاد واحداث پروژه‌های کمپ تیم‌های ملی هستند و واقعا با انگیزه بالا تلاش شبانه روزی دارند، ما از نزدیک شاهد این تلاش‌ها هستیم، فوتبال باید در مسیر درست حرکت کند. ولی این مشکلات و اشتباهات مدیران گذشته مانع ایجاد کرده که باید پاسخگو باشند. البته قبول دارم که تیم قبلی هم بد شناسی خودش را داشته است.

حیدری گفت: به خاطر شرایط تحریمی امکان آزاد شدن پول‌های فدراسیون در فیفا وجود ندارد. حق پخش تلویزیونی هم که نداریم. از گذشته هم که قرارداد اسپانسرینگ قابل توجهی برای فدراسیون بسته نشده که باری را از دوش بردارد. ضرر‌های قرارداد ویلموتس هم که به همین ماجرای ساختمان‌ها ختم نمی‌شود و فدراسیون به پرداخت پول قابل توجه ۶ میلیون ۲۰۰ یورویی به او هم محکوم شده و امیدواریم رای شکسته شود.

وی افزود: الان سوال من این است آقایانی که این وضعیت در زمانشان ایجاد شد، چرا هیچ حرفی نمی‌زنند یا کمکی نمی‌کنند؟ مسوولان کشور مگر نگفته بودند مشکل حل شده و بدهی پرداخت شده است؟ آیا مسوولان بالادستی می‌خواهند فوتبال را به حال خودش رها کنند؟ و ما با مشکلات گذشته دست و پنجه نرم کنیم؟ آیا وقتی برای برنامه ریزی و تلاش جهت توسعه فوتبال باقی می‌ماند؟

طهمورث حیدری در پایان گفت: الان وقت اتحاد و همدلی است. تیم ملی در خردادماه بازی‌های حساسی پیش رو دارد و آینده فوتبال کشور به نتایج این بازی‌ها گره خورده است. چندین پرونده از مشکلات دیگر هم هست که فدراسیون درحال رسیدگی به آنهاست. ولی در این وضعیت سخت اقتصادی که شریان‌های اصلی درآمدزایی هم متوقف هست از مسولین بالادستی انتظاراست از فوتبال کشور و فدراسیون که تلفیقی از منافع ملی و عشق جوانان عزیز کشورمان هست مجدانه حمایت کنند و امیدواریم که آثار ان را ببینیم.
منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت