تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.
طلسم مرد پرتغالی شکسته می‌شود؟

آماری از چهارمین دوئل ساپینتو و پرسپولیس

ریکاردو ساپینتو برای چهارمین بار برابر پرسپولیس صف‌آرایی خواهد کرد و به دنبال این است تا سرانجام به اولین بردش در این دوئل خاص دست پیدا کند.

کد خبر: ۱۹۲۲۶۲
۱۹:۰۴ - ۱۰ آذر ۱۴۰۴

آماری از چهارمین دوئل ساپینتو و پرسپولیس

دیدارنیوز: سرمربی پرتغالی استقلال در حالی برای چهارمین بار مقابل پرسپولیس صف‌آرایی می‌کند که در دیدار‌های قبلی رنگ پیروزی را ندیده است.

دربی بزرگ پایتخت در چارچوب هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران روز جمعه در اراک برگزار می‌شود و استقلال به عنوان تیم صدرنشین باید با یکی از رقبای اصلی خود در مسیر قهرمانی یعنی پرسپولیس مصاف داشته باشد. ریکاردو ساپینتو برای چهارمین بار برابر حریف سنتی آبی‌پوشان صف‌آرایی خواهد کرد و به دنبال این است تا سرانجام به اولین بردش در این دوئل خاص دست پیدا کند.

لیگ ۲۲: هفته دوازدهم: استقلال ۲-۲ پرسپولیس

پس از اتمام جام جهانی و در شرایطی که ورزشگاه آزادی خالی از تماشاگر بود ۲ تیم در چارچوب هفته دوازدهم لیگ ۲۲ به مصاف یکدیگر رفتند که ماحصل آن تساوی پرگل ۲-۲ بود. گیورگی گولسیانی در دقیقه ۱۶ با یک ضربه سر دقیق در میان تعلل مدافعان و دروازه‌بان استقلال گل نخست را به ثمر رساند. ۱۴ دقیقه بعد روزبه چشمی، ارسال زیبای جعفر سلمانی را با ضربه سری دقیق به تساوی کشاند. در نیمه دوم نوبت به امیرارسلان مطهری رسید تا در یک موقعیت سخت و در حالی که پشت به دروازه بود، با شوتی دقیق، علیرضا بیرانوند را تسلیم کند و آبی‌پوشان را در آستانه پیروزی قرار دهد، اما این پایان کار نبود. مدافع گرجستانی تیم تحت هدایت یحیی گل‌محمدی از خروج اشتباه حسین حسینی بهره برد و توپ را در دقیقه ۸۹ به تور دروازه رقیب سنتی چسباند تا این مسابقه برنده‌ای نداشته باشد. پس از پایان این دیدار پرسپولیس با ۲۵ امتیاز در صدر جدول قرار گرفت و استقلال رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

لیگ ۲۲: هفته ۲۷: پرسپولیس ۱-۰ استقلال

فارغ از ۲ تیم بزرگ پایتخت، سپاهان هم در کورس قهرمانی بود و نتیجه مساوی در جدال پرسپولیس و استقلال، بهترین نتیجه برای طلایی‌پوشان به حساب می‌آمد، اما این مسابقه با برتری یک بر صفر شاگردان یحیی خاتمه یافت. عیسی آل کثیر که از ابتدای نیمه دوم جای مهدی عبدی را گرفته بود، از اشتباه رافائل سیلوا و پاس زیبای مهدی ترابی استفاده کرد و در درون محوطه جریمه پس از سر توپ زدن به عارف غلامی، شوتی به سمت دروازه حسینی فرستاد که توپ پس از برخورد به صالح حردانی تغییر مسیر داد و به کمک تیرک به تور چسبید و سرخ‌پوشان را به بردی حیاتی در مسیر قهرمانی رساند. تدابیر ساپینتو برای بازگشت به این مسابقه جواب نداد و آنها موقعیت جدی‌ای برای فرار از باخت ایجاد نکردند و همان‌جا شانس خود را برای قهرمانی در لیگ ۲۲ از کف دادند.

فینال جام حذفی فصل ۱۴۰۲-۱۴۰۱: استقلال ۱-۲ پرسپولیس

چند روز پس از لیگ، این بار در فینال جام حذفی شاهد رویارویی ساپینتو و گل‌محمدی بودیم. مرد پرتغالی می‌خواست هرطور شده انتقام شکست قبلی را بگیرد و با رویکردی تهاجمی تیمش را روانه میدان کرد. ارسلان مطهری، سعید مهری و محمد محبی نیز موقعیت‌هایی به وجود آوردند که بیرانوند و تیر دروازه مانع از فروپاشی دروازه سرخ‌پوشان شد. مهدی ترابی، اما در دقیقه ۳۰ گل نخست بازی را به ثمر رساند. شوت غیر قابل مهار این بازیکن از پشت محوطه به کنج دروازه حسینی رفت و پرسپولیس یک بر صفر پیش افتاد. در ادامه درگیری‌ها و اتفاقات جالبی رخ داد و حتی اشکان خورشیدی به دلیل مصدومیت، جای خود را به محمدحسین زاهدی‌فر داد تا قضاوت بازی را ادامه دهد. سرانجام در یازدهمین دقیقه اوقات تلف‌شده نیمه دوم، ارسال سعید مهری با ضربه سر محمدحسین مرادمند همراه شد که به تور دروازه بیرو بوسه زد. طی همین لحظات بود که ریکاردو به علت درگیری‌های کنار زمین کارت قرمز گرفت و سپس روی سکو‌ها با بخشی از هواداران پرسپولیس درگیر شد.

در وقت‌های اضافی این پرسپولیسِ یحیی بود که با ذهنیت بهتر به میدان آمد و موقعیت‌های متعددی را برای زدن گل پیروزی ایجاد کرد. نهایتا ضربه ایستگاهی امید عالیشاه از زاویه تقریبا بسته پس از عبور کردن از تمام حاضرین در محوطه جریمه و نگاه حسینی وارد دروازه شد و سرخ‌پوشان همانند لیگ در جام حذفی نیز از سد رقیب سنتی خود گذشتند و جام قهرمانی را به ارمغان آوردند تا دبل داخلی‌شان تکمیل شود.

از آن تیم ساپینتو صالح حردانی، روزبه چشمی، عارف غلامی و ابوالفضل جلالی را در اختیار دارد. باید دید آیا او می‌تواند پس از ۹۱۹ روز و در چهارمین دوئل برابر پرسپولیس به اولین برد خود دست پیدا کند یا خیر.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر