تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

معاون البشیر: ترجیح می‌دهم در لاهه محاکمه شوم تا سودان

معاون و متحد رئیس جمهور برکنار شده سودان که به ارتکاب جنایات جنگی و کشتارجمعی در منطقه دارفور متهم است گفته، محاکمه در برابر دادگاه کیفری بین المللی را بر دادگاه‌های سودان ترجیح می دهد.

کد خبر: ۸۹۸۹۵
۱۳:۰۸ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

معاون البشیر

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، عمر البشیر، رئیس جمهوری برکنار شده سودان سالها حکم بازداشت دادگاه کیفری بین المللی را که در حق وی و چهار تن از متحدان نزدیکش در پی درگیری در منطقه‌ای واقع در غرب سودان صادر شد نادیده گرفت؛ درگیری‌هایی که به کشته شدن حدود ۳۰۰ هزار تن و آوارگی ۲.۵ میلیون تن منجر شد.

این افراد به دلیل اقدامات وحشتناکی که نیروهای همپیمان دولت سودان در دارفور از ابتدای سال ۲۰۰۲ مرتکب شدند در دادگاه لاهه با اتهامات ارتکاب جنایت های جنگی، کشتارجمعی و جنایت های انسانی روبرو هستند.

احمد هارون، معاون البشیر و یکی از این چهار متحد وی در بیانیه‌ای اعلام کرد، قدرتی در سودان قادر نخواهد بود یا تمایل نخواهد داشت که عدالت را برقرار کند، در شرایطی که قضات و مشاوران آواره هستند عدالت برقرار نمی شود.

وی افزود: به همین دلیل و به دلایل دیگر با اطمینان اعلام م‌ کنم که برای من بهتر است پرونده‌ام -البته اگر پرونده قابل ارائه‌ای وجود داشته باشد- به دادگاه کیفری بین المللی ارائه شود.

علی کوشیب، متحد دیگر البشیر هم پیش از این خود را ماه ژوئن به دادگاه کیفری بین المللی در جمهوری آفریقای مرکزی تسلیم کرد.

دادگاه لاهه حکم بازداشت البشیر را در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ با اتهام سازماندهی جنایات در کارزار خود برای سرکوب شورش در منطقه دارفور صادر کرد.

دولت انتقالی سودان که در پی برکناری البشیر و زندانی کردن وی و متحدانش روی کار آمد، اعلام کرده با دادگاه کیفری بین المللی همکاری خواهد کرد و مسوولانی از لاهه وارد سودان شدند اما هنوز روشن نیست که افراد متهم به لاهه خواهند رفت یا در سودان محاکمه خواهند شد. دادستانی کل این کشور هم هنوز بیانیه ای صادر نکرده است.

هارون در بیانیه‌ای اعلام کرد، درباره درگیری دارفور شهادت نمی دهد و از بازداشت خود که زمانش نامشخص است و برکناری تعدادی از قضات و نمایندگان دادستانی کل توسط دولت انتقالی شاکی است.

با وجودی که هارون محاکمه در دادگاه کیفری بین المللی را سیاسی کاری می‌داند اما احتمال داد در این دادگاه عادلانه‌تر محاکمه شود.

هارون در دوران عمر البشیر به عنوان وزیر امور اجتماعی در ایالت کردفان جنوبی فعالیت داشت، سپس البشیر وی را در سال ۲۰۰۳ به عنوان وزیر مشاور در وزارت کشور منصوب کرد و پس از آن به عنوان وزیر امور بشردوستانه تعیین و بعدا فرماندار کردفان جنوبی شد. وی در آخرین روزهای نظام البشیر به عنوان معاون وی فعالیت داشت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی