تیتر امروز

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.
محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.

حلقه هوشمند جایگزین کلید و کارت بانکی می‌شود

محققان انستیتوی فناوری ریخته‌گری، کامپوزیت و فرآوری وابسته به جامعه فرانهوفر آلمان، با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی و RFID حلقه هوشمندی را ساختند که قابلیت جایگزینی کلید‌ها و کارت‌های اعتباری را دارد.

کد خبر: ۸۹۸۷۴
۱۲:۱۶ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

حلقه هوشمند جایگزین کلید و کارت بانکی

دیدارنیوز ـ به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری ساینس، برچسب‌های RFID در واقع بخشی از یک سیستم شناسایی با استفاده از امواج رادیویی هستند که به یک شیء متصل شده و داده‌هایی را در قالب سیگنال‌های الکترونیکی و الکترومغناطیسی برای یک دستگاه بازخوان ارسال می‌کنند.

این حلقه هوشمند دارای یک برچسب RFID است که توسط پالس‌های الکترومغناطیس یک دستگاه رادار شارژ می‌شود. این حلقه به طور مستمر سیگنال‌هایی را برای دستگاه رادار ارسال می‌کند که حاوی داده‌هایی مانند گذرواژه اختصاصی کاربر است.

طرز کار حلقه به چه شکل است؟

برای ساخت این حلقه با استفاده از فناوری چاپ سه‌بعدی، پرتو‌های لیزر پودر فلز را داغ کرده و در یک ساختار معین ذوب می‌کنند تا ذرات فلز به هم متصل شده و حلقه را به صورت لایه به لایه شکل دهند.

در جریان کار حفره‌ای درون حلقه ایجاد می‌شود و یک بازوی رباتیک برچسب RFID را درون آن قرار می‌دهد. سپس روی برچسب با لایه‌ای از فلز به ضخامت یک میلی‌متر بسته می‌شود.

محققان امیدوارند به زودی از این فناوری برای باز کردن انواع در، خرید کالا و حتی ارسال اطلاعات حیاتی کاربر برای امدادگران استفاده کنند.

همچنین با استفاده از این فناوری می‌توان تجهیزات هوشمندی مانند قطعات فلزی ماشین‌آلات تولید کرد که اطلاعاتی را در رابطه با کارکرد خود مخابره می‌کنند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: علم و فناوری
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی