تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

بلینکن: آمریکا از مذاکره تهران-ریاض استقبال می‌کند

وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگویی، مواضع این کشور درباره پیش برد روند مذاکرات وین در راستای احیای توافق هسته‌ای و دیپلماسی مستقل کشورهای منطقه با یکدیگری از جمله ایران-عربستان را بیان کرد.

کد خبر: ۸۹۸۵۹
۱۱:۴۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

بلینکن:  آمریکا از مذاکره تهران-ریاض استقبال می‌کند

دیدارنیوز - آنتونی بلینکن، وزیر امور  خارجه آمریکا که برای مشارکت در مذاکرات نشست جی‌۷ به لندن سفر کرده است، در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز در پاسخ به پرسشی در مورد انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در ایران و امکان تاثیرگذاری انتخابات بر مذاکرات هسته‌ای، با گفتن این که در مورد آن نظر نمی‌دهد، افزود: پیش‌بینی بسیار دشوار است و من نمی‌خواهم در مورد تاثیری که رقم خوردن یک نتیجه یا نتیجه‌ای دیگر در انتخابات ایران بر مذاکرات هسته‌ای دارد یا ندارد حدس و گمانی مطرح کنم ولی در مورد نکته‌ای که اشاره شد، به نظرم واضح است که تصمیم‌گیرنده در نظام ایران کیست و آن شخص رهبر است و او است که تصمیمات اصلی را در مورد رویکرد ایران می‌گیرد.

بلینکن درباره روند مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای مطرح کرد: ما در وین مذاکراتی جدی داشته‌ایم و این مذاکرات چند هفته است که جریان دارد. به نظر من شاهد برخی پیشرفت‌ها، دست‌کم در مورد جدیتی که ایالات متحده برای بازگشت به اجرای دو طرفه توافق هسته‌ای برجام اختیار کرده است، بوده‌ایم. اگر قرار باشد به جایی برسیم، ما هنوز راهی دراز در پیش داریم. هنوز باید ببینیم که آیا ایران توانایی و تمایل به تصمیم‌گیری ضروری در مورد بازگشت خود به تعهداتش را دارد.

وزیرخارجه آمریکا ادامه داد: من فکر می‌کنم همان‌طور که یکی از همکارانم چند روز پیش گفت، مسیر پیش روی‌مان بیش از مسافت طی شده است. پس باید ببینیم به کجا خواهیم رسید.

او درباره مذاکرات ایران و عربستان نیز بیان کرد که گفت و گوها میان ایران و عربستان سعودی در راستای کاهش تنش در خاورمیانه، پیشرفتی است که از آن استقبال می شود. 

بلینکن البته اخبار حاکی از مذاکرات میان تهران و ریاض را تایید نکرد اما گفت: اگر آن ها در حال مذاکره اند، این موضوع به طور کلی خوب است. 

بلینکن در این باره افزود: مذاکره همیشه بهتر از هر چیز دیگری به عنوان جایگزین آن است. آیا به نتیجه ختم می شود؟ این سوال دیگریست. اما مذاکره، تلاش برای کاهش تنش ها و دیدن این که آیا می توان به توافق رسید، تلاش برای ترغیب کشورها به این که برای برخی فعالیت ها که شما از آن ها رضایت ندارید، کاری کنند، خوب است، مثبت و موثر است. 

بلینکن گفت در حالی که از نظر او واشنگتن هنوز در تلاش های دیپلماتیک بین المللی نقشی اصلی را ایفا می کند، فکر می کند بیشتر به نفع کشورهاست اگر خودشان وارد عمل شوند. 

او در این راستا بیان کرد: این که کشورها مستقیما و بدون ما در منطقه گفت و گو کنند، حتی بهتر است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر