تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترامپ فعلا جایی را برای انتشار پیام‌هایش یافته است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا در وب‌سایت خود فضایی را به پیام‌هایش اختصاص داد که می‌شود آنها را در توییتر و فیسبوک با دیگران به اشتراک گذاشت، جاهایی که هنوز از ورود به آنها محروم است.

کد خبر: ۸۹۸۴۷
۱۱:۱۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

ترامپ

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، این اقدام یک روز پیش از آن انجام شد که هیات نظارت شرکت فیسبوک تصمیم بگیرد که آیا تعلیق فعالیت ترامپ در این پلتفورم را همیشگی کند یا خیر. ترامپ به دنبال شورش مرگبار علیه کنگره در شش ژانویه به دست هوادارانش از فعالیت در یک سری از شبکه‌های اجتماعی منع شد.

جیسون میلر، مشاور ارشد رئیس جمهوری پیشین آمریکا در پیامی توییتری گفت که این مجموع پست‌ها، آن پلتفورم رسانه اجتماعی که ترامپ قصد راه‌اندازی آن را داشت، نیست. او نوشت: ما در آینده نزدیک درباره آن خبرهایی خواهیم شنید.  

این سایت که اولین بار فاکس نیوز درباره آن گزارش داد، تحت عنوان "از میز دونالد جی. ترامپ" شناخته می‌شود و حاوی پست‌هایی از ترامپ است که می‌شود آنها را به اشتراک گذاشت و پسندید. یک منبع آگاه گفت که این سایت به دست یک شرکت خدمات دیجیتال به نام "کمپین نوکلیس" ساخته شده که در دست "برد پاسکال"، مدیر سابق کمپین ترامپ است.

پست‌های این سایت، تکرار ادعاهای ترامپ مبنی بر این است که او به علت تقلب گسترده در انتخابات ۲۰۲۰ شکست خورد و از جمهوری‌خواهانی که منتقد او هستند، مثل سناتور میت رامنی و لیز چنی انتقاد کرده است

توییتر و فیسبوک محتوای پست‌هایی از دیگر حساب‌های کاربری را که به گفته آنها تلاش می‌کنند تا ممنوعیت علیه ترامپ را دور بزنند، حذف می‌کند. فیسبوک هنوز به نوع برخورد با پست‌هایی که از این فضای جدید به اشتراک گذاشته شوند، اظهارنظری نکرده است. توییتر برای همیشه فعالیت ترامپ با ۸۸ میلیون دنبال‌کننده را لغو کرد، حتی اگر او دوباره نامزد انتخابات شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر