تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

واشنگتن: مادورو برای ایالات متحده سیگنال گفتگو ارسال می‌کند

یکی از مقام‌های ارشد کاخ سفید گفت، مادورو در حال ارسال سیگنال‌هایی برای دولت بایدن است اما واشنگتن بدون اقدامات مستحکم در راستای برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا تحریم‌ها را رفع نمی‌کند.

کد خبر: ۸۹۷۴۳
۱۲:۳۴ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

واشنگتن:

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، به نظر می‌رسد که این اظهارات از سوی این مقام ارشد کاخ سفید در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال آغاز کاهش تحریم‌ها از سوی دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در قبال ونزوئلا در پی توافق نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا برای آغاز عملیات برنامه جهانی غذا در این کشور باشد.
همچنین دیگر عامل، موافقت مادورو برای آزادی شش مدیر اجرایی سابق "سیتگو" مستقر در ایالات متحده است که نشان دهنده حسن نیت رئیس جمهوری ونزوئلا محسوب می‌شود.
دولت بایدن همچنان در حال بررسی تحریم‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا علیه مادورو است و معاون‌های بایدن نیز این مساله را روشن کرده‌اند که هیچ عجله‌ای برای توقف فشارها بر مادورور ندارند.
این مقام ارشد کاخ سفید همچنین گفت: واکنش ما بر اساس اقدامات مستحکم و قاطع از سوی دولت کاراکاس است اما به هر حال به تلاش‌های خود و همکاریمان با شرکای بین المللی در راستای افزایش فشار به منظور دستیابی به هدفمان برای برگزاری یک انتخابات آزاد و عادلانه در ونزوئلا ادامه می‌دهیم.
مادورو ماه گذشته میلادی در اقدامی به توافق با برنامه جهانی غذا دست یافت که بر اساس، این برنامه برای ۱۸۵ هزار محصل در ونزوئلا به تامین غذا می‌پردازد.
روز جمعه نیز، دولت ونزوئلا شش تن از اعضای زندانی "سیتگو" مستقر در آمریکا را آزاد کرده و در بازداشت خانگی قرار داد؛ این افراد بیش از شش سال و پس از دستگیری به اتهام فساد در حبس بودند. واشنگتن این اقدام را مورد استقبال قرار داد اما بار دیگر بر درخواستش مبنی بر آزادی کامل آنها تاکید کرده است.
این مقام ارشد کاخ سفید همچنین افزود: ما از نزدیک در حال بررسی تحولات در ونزوئلا هستیم. ما شاهد ارسال سیگنال‌هایی از سوی دولت مادورو برای واشنگتن هستیم و بر اساس اقدامات قاطع کاراکاس دست به اقداماتی می‌زنیم.
دولت بایدن این را روشن ساخته که همچنان خوآن گوآیدو، رهبر اپوزیسیون را رئیس جمهوری موقت ونزوئلا می‌داند.
ده‌ها کشور از ادعای گوآیدو در پی انتخاب مجدد مادورو در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۸ حمایت کردند؛ نتایج آن انتخابات از سوی کشورهای غربی به رسمیت شناخته نشد. اما مادورو همچنان از حمایت‌های کشورهای روسیه، چین و کوبا برخوردار است.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی