تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...

شکست انتخاباتی مودی، با گرفتار شدن هند در چنگ کرونا

نخست‌وزیر هند در یک ایالت انتخاباتی مهم متحمل شکست سیاسی بی‌سابقه شد. این پیشامد در بحبوحه نارضایتی رای‌دهندگان از نحوه مدیریت فاجعه کرونا در این کشور که تلفات سرسام‌آوری را ثبت کرده است، رخ می‌دهد.

کد خبر: ۸۹۶۵۱
۱۳:۵۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

مودی، هند کرونا

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه گاردین، پیشتر انتظار می‌رفت که نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند یکشنبه به دستاوردهای چشمگیری در بنگال غربی واقع در شرق این کشور دست یابد؛ یکی از معدود ایالت‌هایی که حزب راستگرای او موسوم به بهاراتیا جاناتا اکثریت پارلمانی آن را ندارد. در عوض خانم ماماتا بانرجی، سیاستمدار منطقه‌ای بانفوذ و منتقد سرشناس مودی برای سومین دوره به عنوان سروزیر پیروز شد.

حزب بانرجی تحت عنوان "کنگره ترینامول تمام هند" به سادگی اکثریت را گرفت و ۲۱۶ کرسی از مجموع ۲۹۴ کرسی را به خود اختصاص داد. حزب مودی به ۷۵ کرسی رسید که نسبت به عملکرد ۲۰۱۶ آن که تنها سه کرسی داشت، بهتر است اما کمتر از انتظارات ظاهر شد.

نخست‌وزیر هند به همراه آمیت شاه، وزیر کشور هند سخنرانی‌های زیادی در قالب کارزار انتخاباتی در بنگال غربی ایراد کرده بود، اما این دو مقام به اولویت قرار دادن سیاست مقابل واکنش به پاندمی کرونا متهم شده‌اند.  

روز یکشنبه موارد جدید ابتلا به کرونا در هند اندکی کاهش یافت، اما ۳۶۸۹ مورد فوتی جدید ثبت شده است. تصاویر دردناکی از مرگ و میر مردم در راهرو بیمارستان‌ها، در خیابان‌ها و منازل منتشر می‌شود. پارکینگ‌ها به محل سوزاندن اجساد تبدیل شده و خانواده‌ها ناامیدانه به دنبال دارو و اکسیژن هستند.  

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی
امروز چهارشنبه ۰۳ دی