تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

پدیده انتخاباتی اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰

یک عضو حزب کارگزاران سازندگی تصریح کرد: هنوز کسی در مورد پدیده انتخاباتی اصلاح طلبان نظری نداده است این پدیده می تواند کرباسچی باشد به هر حال او تحولی در مدیریت ایجاد کرده بود.

کد خبر: ۸۹۵۷۶
۱۰:۲۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰

پدیده انتخابات

دیدارنیوز - «محمود علیزاده طباطبایی»، عضو حزب کارگزاران سازندگی، در رابطه با هجمه های اخیری که نسبت به کاندیداهای جبهه اصلاحات از هر سو آغاز شده است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری تاکید کرده اند، مشارکت حداکثری مستلزم این است که گزینه هایی بیایند که مورد قبول بدنه جامعه باشند. ظریف یکی از این کاندیداها است اصلاح طلبان با دو سوم آرا ظریف را به عنوان کاندیدای اصلاح طلبان انتخاب کردند. انتشار فایل صوتی ظریف جنجالی به راه انداخت، آیا انتشار آن فایل غیر قانونی است؟ آقای آشنا در توییتی که زده بود اعلام کرد این فایل ها برای ثبت در تاریخ و انتشار است هر سندی طبقه بندی دارد آقای آشنا این سند را تهیه کرده است و گفته این سند غیر محرمانه است پس انتشار آن هیچ منع قانونی ندارد من نمی دانم بوق و جنجالی که به راه افتاده برای چیست؟

او افزود: اگر ظریف از تصمیم خود منصرف نشود این مساله لطمه ای به او نمی زند. دو دیدگاه وجود دارد یک دیدگاه براساس چشم انداز ۲۰ ساله ای که مقام معظم رهبری تصویب کرده اند تعامل با دنیا است و یک دیدگاه تقابل با دنیا است؛ ظریف برای حل مشکلات داخلی کشور به دنبال تعامل با دنیا است.

علیزاده طباطبایی خاطرنشان کرد: من فکر می کنم اصلاح طلبان به جمع بندی برسند و از یک نفر حمایت خواهند کرد. اصلاح طلبان چند کاندیدا نخواهند داشت اصولگرایان هم باید به همین جمع بندی برسند. من فکر می کنم چهره ای که در نهایت مورد توافق اصلاح طلبان قرار می گیرد چهره ای است که بتواند رای آور باشد و مثال بارز این چهره با این رویکرد هم محسن هاشمی است. 

او با بیان اینکه هاشمی مدیر اجرایی قوی با سابقه خانوادگی مورد قبولی برای مردم است، اضافه کرد: اصلاح طلبان می‌خواستند کاندیدا آنها یک خصوصیت داشته باشد؛ اول داشتن پرونده پاک است که محسن هاشمی با ۳۰ سال سابقه از دورانی که مدیر موشکی سپاه بود تا مدیریت در مترو و رییس دفتر ریاست جمهوری و معاونت دانشگاه آزاد و ریاست شورای شهر چهره ای است که در اجرا هیچ کس ایرادی به او نگرفت و همیشه موفق بوده است. احداث متروی تهران کار ساده ای نبود او این کار را انجام داد از نظر سیاسی نقطه ضعفی ندارد و از نظر مدیریتی قابل قبول است. از نظر تعامل با رهبری که از ملاک های اصلاح طلبان است او همیشه در همه کارهای خود، هماهنگی با دفتر رهبری و شخص رهبری داشته و از نظر رای آوری‌ انتخابات شورای شهر نشان داد مردم به خانواده آقای هاشمی احترام می گذارند.

این عضو حزب کارگزاران در پایان گفت: هنوز کسی در مورد پدیده انتخاباتی اصلاح طلبان نظری نداده است این پدیده می تواند کرباسچی باشد به هر حال او تحولی در مدیریت ایجاد کرده بود. 

منبع: برنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی