تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

ترکیه: واژه نسل کشی باید برای واشنگتن به کار رود نه آنکارا

معاون رئیس جمهوری ترکیه مدعی است که استفاده از واژه "نسل کشی" از سوی بایدن برای رویدادهای سال ۱۹۱۵ به دو دلیل است، یکی اینکه به سیاست‌های داخلی آنها ربط دارد و دیگری تلاش واشنگتن برای بازگشت به صحنه بین‌المللی است.

کد خبر: ۸۹۵۰۹
۱۷:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

ترکیه:

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، فوآد اوکتای، معاون رئیس جمهوری ترکیه در حالی این مساله را مطرح کرد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه گفته بود آنکارا بابت تصمیم جو بایدن، همتای آمریکاییش در به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه توسط ترک‌های عثمانی ناامید شده و به واشنگتن تاکید کرد تا از اقدامش صرف نظر کند.

معاون اردوغان همچنین گفت:‌ حدس می‌زنم بایدن تلاش می‌کند تا از چنین پدیده‌ای به عنوان ابزاری برای برگشت به یک بخش از جهان استفاده کند. من قویا بر این باورم که این دو دلیل یک استارت نادرست برای او و برای سیاست خارجی آمریکاست.

وی افزود: نباید "صرفاً به خاطر وعده‌هایی که به آن ارمنی‌ها یا لابی‌های تحت تأثیر ارمنی‌ها داده شده"، "یک تصمیم تاریخی گرفت" و "مدعی مسئولیت یک کشور در نسل‌کشی شد". واژه "نسل‌کشی" خودش یک واژه آسان نیست که هرکسی آن را استفاده کند. اگر بخواهیم چنین واژه‌ای را استفاده کنیم باید برای واشنگتن باشد نه آنکارا.

اردوغان به آمریکا نسبت به سیاسی کردن رویدادهای گذشته هشدار داده و تاکید کرده که مورخان به جای سیاستمداران باید تصمیم بگیرند که چگونه آنها را برچسب گذاری کنند.


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی
امروز دوشنبه ۰۱ دی