تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز

از توزیع نذری در مراسم احیا با جدیت جلوگیری می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز گفت: در این شب‌ها در هر یک از امام زاده‌های شاخص استان شرایط حضور ۲۰۰۰ نفر فراهم شده و در سایر بقعه‌ها هم تا ۱۵۰۰ نفر می‌توانند در مراسم حضور پیدا کنند.

کد خبر: ۸۹۴۶۹
۱۴:۰۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

ممنوعیت توزیع نذری در مراسم احیا

دیدارنیوز ـ حجت الاسلام علی دشتکی در گفتگو با ایسنا با اشاره با اعمال محدودیت برای برگزاری مراسم لیالی قدر در بقاع متبرکه استان اظهار کرد: مراسم شب‌های قدر در ۲۰ بقعه متبرکه استان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در شهرستان کرج این مراسم به صورت ویژه در حرم امام زادگان طاهر (ع)، محمد (ص)، حسن (ع)، حیدر (ع) و عبدالله (ع) برگزار می‌شود.

وی توضیح داد: در حرم امام زاده‌های شاخص استان برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی صندلی چیده شده و ماسک هم در اختیار زائرین قرار می‌گبرد.

این مسئول اضافه کرد: طی این شب‌ها از توزیع ادعیه و نذورات گرم و سرد در بین زایرین با جدیت جلوگیری می‌شود و برای پذیرایی از حاضرین هم آب معدنی و کیک بسته بندی، تهیه شده است.

حجت الاسلام دشتکی توضیح داد: در شب‌های گذشته شاهد برپایی ایستگاه‌های صلواتی در بقاع شاخص استان بودیم، ولی به دلیل پیش بینی افزایش جمعیت، این ایستگاه‌ها در لیالی قدر جمع آوری می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از برگزاری مراسم قدر تمام صندلی‌ها ضدعفونی می‌شود، تصریح کرد: این مراسم در فضای باز برگزار می‌شود و ضمن اینکه امسال سیستم صوتی بقاع به گونه‌ای تنظیم شده که زائرین می‌توانند در کنار مزار عزیزان خود حضور داشته باشند و از دعا فیض ببرند.

حجت الاسلام دشتکی اضافه کرد: نیرو‌های طرح شهید سلیمانی در بقاع شاخص استان حضور دارند و در لیالی قدر غربالگری کرونا را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به کاهش زمان مراسم لیالی قدر گفت: امسال حدود یک ساعت و نیم از مدت زمان این مراسم کم شده است و مجموع مراسم بین دو تا دو ونیم ساعت زمان می‌برد.

این مسئول تاکید کرد: در این شب‌ها در هر یک از امام زاده‌های شاخص استان شرایط حضور ۲۰۰۰ نفر فراهم شده و در سایر بقعه‌ها هم تا ۱۵۰۰ نفر می‌توانند در مراسم حضور پیدا کنند.

وی افزود: زائرین در این شب‌ها باید کتاب ادعیه، قرآن و زیرانداز شخصی به همراه داشته باشند، چون برای جلوگیری از شیوع احتمالی کرونا بقعه‌ها توزیع این اقلام را به عهده ندارند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: شب قدر
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر