تیتر امروز

روح دیانت ترغیب انسان به زندگی اخلاقی است/از نگاه علی سیاستی که جرات نقد و نظر را از انسان بگیرد، شوم و شر است/تحملش نمی‌کنیم، چون نشناخته‌ایم او را، نه درد‌های علی و نه دغدغه‌های علی را
در سی‌ویکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت دوم):

روح دیانت ترغیب انسان به زندگی اخلاقی است/از نگاه علی سیاستی که جرات نقد و نظر را از انسان بگیرد، شوم و شر است/تحملش نمی‌کنیم، چون نشناخته‌ایم او را، نه درد‌های علی و نه دغدغه‌های علی را

در سی‌ویکمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود، قسمت دوم گفت‌وگو با ناصر مهدوی روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "شب قدر یا شب قتل" را پی گرفتیم.
پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص
افاضات اضافه

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

در روز اول بهار، عوام‌الملک در نامه‌ای بسیار مهم به خواص از آنها خواسته زیاد زحمت نکشند و کمی هم استراحت کنند. او به نمایندگی از عوام پیشنهاد داده که سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه...
علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با رییس بیمارستان شهید لواسانی

علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند

سید علی جمالیان، فوق تخصص جراحی قلب و رییس بیمارستان شهید لواسانی در برنامه مهمان من از آخرین و تازه‌ترین یافته‌های علم پزشکی در حوزه قلب می‌گوید.

آغاز آزمون‌های پایه نهم و دوازدهم بعد از عید فطر/ احتمال تجدید نظر در زمان برگزاری امتحانات

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصمیم آموزش و پرورش برای برگزاری حضوری امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم اظهار کرد: هر اقدامی حتما با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا خواهد بود. اگر شرایط و فضای سلامت جامعه خوب باشد امتحانات را برگزار می‌کنیم، اما اگر زمانی کرونا شدت یابد ممکن است در زمان برگزاری امتحانات تجدید نظر کنیم.

کد خبر: ۸۹۴۴۲
۱۲:۵۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

حاجی میرزایی آزمون‌های پایه نهم و دوازدهم

دیدارنیوز ـ محسن حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری حضوری امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم اظهار کرد: هر اقدامی حتما با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا خواهد بود.

وی افزود: اگر زمانی که می‌خواهیم آزمون را برگزار کنیم شرایط شیوع کرونا و مدیریت فضای سلامت جامعه خوب باشد و ما بتوانیم با رعایت دستورالعمل‌ها امتحانات را برگزار کنیم این کار را می‌کنیم، اما اگر زمانی کرونا شدت یابد که امیدواریم این اتفاق نیفتد، ممکن است در زمان برگزاری امتحانات تجدید نظر کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکنون برنامه ما این است که بعد از عید سعید فطر آزمون‌ها در همه پایه‌های تحصیلی آغاز شود و امیدواریم تا قبل از ۲۸ خرداد که روز برگزاری انتخابات است به انجام رسیده باشد گفت:، اما اگر به مشکلی بر بخوریم و مسئولان بهداشتی محدودیت‌هایی را اعمال کنند، متناسب با محدودیت‌ها در این تصمیمات تجدید نظر می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز يکشنبه ۰۳ فروردين
امروز يکشنبه ۰۳ فروردين
امروز يکشنبه ۰۳ فروردين
امروز يکشنبه ۰۳ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی