تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در نامه مقتدایی به حاجی میرزایی مطرح شد

امتحانات نهایی دانش آموزان به صورت غیرحضوری برگزار شود

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وضعیت فعلی شیوع کرونا گفت که با توجه به برگزاری کلاس‌های ترم جاری به صورت مجازی و تجربه موفق امتحانات غیرحضوری در ترم‌های گذشته، برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری می‌تواند مدنظر قرار گیرد.

کد خبر: ۸۹۲۲۰
۱۱:۰۷ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

عباس مقتدایی امتحانات نهایی دانش آموزان

دیدارنیوز ـ متن نامه عباس مقتدایی نماینده اصفهان به محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش به شرح زیر است:

«جناب آقای حاجی میرزایی
وزیر محترم آموزش و پرورش

با سلام و احترام

اعلام آن وزارتخانه مبنی بر برگزاری حضوری امتحانات پایان ترم پایه‌های نهم و دوازدهم، باعث ایجاد نگرانی برای دانش آموزان و خانواده‌های مکرم آنان شده است. این درحالی است که موج چهارم شیوع کرونا فراگیر شده، که این مساله قطعا باعث افزایش احتمال ابتلا به کرونا و طبیعتا ایجاد خطر برای دانش آموزان، خانواده‌ها و کادر اداری آموزشی می‌گردد.

با توجه به برگزاری کلاس‌های ترم جاری به صورت مجازی و تجربه موفق امتحانات غیرحضوری در ترم‌های گذشته، برگزاری امتحانات به صورت غیرحضوری می‌تواند مدنظر قرار گیرد. قطعا یکی از دغدغه‌های وزارت آموزش و پرورش در برگزاری حضوری امتحانات، رعایت مبحث مهم عدالت آموزشی است. دانش آموزان و کارشناسان متعددی اظهار می‌دارند که راه حل‌های گوناگونی در راستای رعایت عدالت آموزشی و غیرحضوری برگزار شدن امتحانات وجود دارد؛ که به نظر می‌رسد این نظرات قابل بررسی است.

در همین راستا پیشنهاد می‌شود آن وزارتخانه با قید فوریت کمیته‌ای تشکیل و با دعوت از کارشناسان، صاحب نظران و دانش آموزان، طرح‌ها و پیشنهادات مربوطه را بررسی و اجرایی نماید.

در همین راستا با عنایت به درخواست مکرر دانش آموزان، خانواده‌ها و صاحب نظران، ضمن تاکید مجدد بر اولویت برگزاری غیرحضوری امتحانات، مستدعی است دستور فرمایید در اسرع وقت کمیته مربوطه تشکیل و پیشنهادات و راه حل‌ها بررسی شود و اینجانب را نیز از نتیجه اقدامات انجام شده مطلع نمایند.

نگرانی‌های جدی موجود برای دانش آموزان و خانواده‌ها و همچنین عدم اهتمام جدی آن وزارتخانه بر تبیین صحیح و اقناعی تصمیمات خود و عدم اطلاع رسانی مستدل و منطقی، قطعا باعث افزایش نگرانی‌ها خواهد شد.

از حسن توجه جنابعالی قدردانی می‌نماید.»

منبع: ایسنا
برچسب ها: امتحانات نهایی
ارسال نظرات