تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.

ورود تجهیزات ارتش آمریکا به آلبانی در آستانه مانورهای ناتو

بندر "دراج"، اصلی‌ترین بندر آلبانی در چند روز اخیر در آستانه مانورهای ناتو شاهد ورود سیل عظیم کانتینرها و کامیون‌های بزرگ بوده است؛ تجمعی از خودروهای نظامی که به گفته مقامات آمریکایی از جنگ جهانی دوم تاکنون در این کشور حوزه آدریاتیک مشاهده نشده است.

کد خبر: ۸۹۴۳۹
۱۲:۵۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

 ارتش آمریکا به آلبانی

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌ حدود ۷۰۰ قطعه تجهیزات نظامی از تیم ضربت یگان پنجاه و سوم گارد ملی فلوریدا از کشتی باری کلاس "باب هوپ" در بندر دراج، واقع در ۳۳ کیلومتری غرب "تیرانا"، پایتخت آلبانی تخلیه شدند.
از این تجهیزات برای یک مانور آموزشی دو هفته‌ای متشکل از شش هزار سرباز آمریکایی در شش پایگاه نظامی آلبانی استفاده خواهد شد.

این مانور بخشی از مانورهای نظامی چند کشوری به رهبری ارتش آمریکا موسوم به "مدافع اروپا ۲۱" است که بر جلوگیری از اقدامات تهاجمی و ایجاد آمادگی عملیاتی با ناتو و تعداد زیادی از متحدان و شرکا متمرکز هستند. این مانورها از ۱۷ مه (۲۷ اردیبهشت) تا دوم ژوئن (۱۲ خرداد) برگزار می‌شوند.

"تامی ماکنفاس" از فرماندهی ارتش آمریکا در اروپا و آفریقا مستقر در آلمان گفت: آلبانی یک شریک ارزشمند است. ارتش‌های ما از آموزش مشترک، افزایش قابلیت همکاری، ایجاد آمادگی عملیاتی و تقویت روابط سود می‌برند. همه اینها ما را قادر می‌سازند تا به هر بحرانی در هر زمانی با متحدان و شرکایمان پاسخ دهیم. گرد آوردن همه این گروه‌ها کنار هم اتفاقی بسیار خاص و منحصر به فرد است.  

یک کشتی نظامی انگلیسی نیز طی چند روز آتی وارد بندر دراج می‌شود.

مانور "مدافع اروپا ۲۱" امسال شامل حدود ۲۸ هزار نیرو از آمریکا و از ۲۷ کشور متحد و شریک است که عملیات‌های همزمانی را در بیش از ۳۰ منطقه آموزشی در بیش از ۱۲ کشور از حوزه بالتیک و آفریقا گرفته تا دریای سیاه و بالکان انجام می‌دهند.  

آلبانی که از سال ۲۰۰۹ میلادی یکی از اعضای ناتو است، علاوه بر در اختیار گذاشتن شش پایگاه دریایی، زمینی و هوایی، یک هزار نیرو نیز برای شرکت در این مانور اعزام می‌کند؛ رویدادی که به گفته "نیکو پلشی"، وزیر دفاع آلبانی یک رویداد "تاریخی" است چرا که بزرگ‌ترین مانور در آلبانی و در این منطقه محسوب می‌شود. مقامات نظامی آمریکا از استقبال آلبانی تقدیر کردند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت