تیتر امروز

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند
گزارش اختصاصی دیدارنیوز از مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم

سردار علایی: نابودی اسرائیل حتمی است، چون امام (ره) فرمودند

سردار حسین علایی در مراسم چهل و چهارمین سالگرد شهادت محمد منتظرالقائم ضمن بیان روایت خود از عملیات آمریکایی طبس و نحوه به شهادت رسیدن منتظرالقائم، در دفاع از عملیات ایران علیه اسرائیل گفت: اسرائیل...
در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی
عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران در تنگنای بیست و نهم

در جستجوی روزنه‌ای حدفاصل ساختار حقیقی و حقوقی

در بیست و نهمین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان عماد بهاور، عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران است و درباره تحولات درونی این تشکل و برخی مسائل مهم فضای سیاسی گفت‌وگو کرده است.
تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
طی شبیه سازی ناسا

یک سیارک فرضی با زمین برخورد کرد!

شبیه سازی فرایند برخورد سیارکی با زمین نشان داد دانش فنی فعلی برای متوقف کردن آن کافی نیست و سیارک فرضی در شرق اروپا با زمین برخورد کرد.

کد خبر: ۸۹۴۲۹
۱۲:۱۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

برخورد سیارک فرضی با زمین

دیدارنیوز ـ به نقل از بیزینس اینسایدر، گروهی از کارشناسان سازمان‌های فضایی اروپایی و آمریکا آزمایشی به رهبری ناسا انجام دادند و طی یک هفته فرضیه‌ای را بررسی کردند. طی این فرضیه سیارکی از فاصله ۳۵ میلیون مایلی به سمت زمین نزدیک می‌شود و احتمالاً تا ۶ ماه دیگر با زمین برخورد می‌کند.

طی هر روز از این آزمایش، شرکت کنندگان به دانش بیشتری از اندازه سیارک، مسیر حرکت آن و احتمال برخورد آن با زمین دست یافتند. در مرحله بعد آن‌ها با استفاده از دانش فنی خود بررسی‌هایی انجام دادند تا این سیارک را متوقف کنند.

در نهایت گروه به این نتیجه رسیدند که هیچیک از فناوری‌های فعلی زمین نمی‌تواند در بازه زمانی ۶ ماهه از برخورد یک سیارک فرضی با زمین جلوگیری کنند. در این شبیه سازی سیارک در شرق اروپا با زمین برخورد کرد.

در حال حاضر خطر برخورد هیچ سیارکی با زمین وجود ندارد.

اما حدود دو سوم سیارک‌هایی با عرض ۴۶۰ فوت یا بیشتر شناسایی نشده‌اند. سیارکی با این اندازه در صورت برخورد با زمین خرابی زیادی به بار می‌آورد. به همین دلیل ناسا و سازمان‌های فضایی دیگر سعی دارند برای چنین شرایطی آماده باشند.

منبع: مهر
برچسب ها: ناسا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی