تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

گران‌فروشی، بیشترین تخلف در ماه رمضان

معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت استان تهران یشترین عناوین تخلف مشاهده شده در بازرسی‌های ویژه ماه رمضان را گرانفروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور عنوان کرد و گفت: قیمت خرما در سازمان میادین میوه و تره بار بین ۲۵ هزار و ۵۰۰ تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود، اما این قیمت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۱۰ درصد بالاتر مصوب شده است.

کد خبر: ۸۹۳۹۵
۱۱:۰۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

گران‌فروشی در ماه رمضان

دیدارنیوز ـ سعید محمدی پور از انجام بیش از ۱۳ هزار بازرسی طی ۱۵روز اول اجرای طرح ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: از این تعداد بازرسی بالغ بر ۲۰۰۰ پرونده تخلف به ارزش ریالی ۸۰۷ میلیون تومان به مراجع قضایی ارسال شده است.

وی همچنین بیشترین عناوین تخلف مشاهده شده را گرانفروشی، تقلب و عدم صدور فاکتور عنوان کرد و گفت: قیمت خرما در سازمان میادین میوه و تره بار بین ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود و این قیمت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۱۰ درصد بالاتر مصوب شده است.

به گفته این مقام مسئول کالا‌هایی که در این طرح تحت بازرسی قرار گرفته‌اند شامل نان، خرما، زولبیا و بامیه، میوه و سبزی و کالا‌های اساسی شامل قند، برنج، روغن و گوشت هستند.

محمدی پور در پایان با اشاره به ادامه طرح ضیافت تا پایان ماه مبارک رمضان تصریح کرد: شهروندان می‌توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی مراتب را به سامانه ۱۲۴ گزارش کنند.

قیمت نرخ زولبیا و بامیه ماه رمضان در واحد‌های درجه یک کیلویی ۴۸ هزارتومان و در واحد‌های درجه دو کیلویی ۳۸ هزارتومان اعلام شده است.

قیمت مصوب هر کیلو قند نیز بر اساس سامانه ۱۲۴ حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است. همچنین بر اساس این سامانه قیمت مصوب هر بطری روغن مایع سرخ کردنی ۸۱۰ گرمی ۹۶۵۰ تومان، روغن مایع آفتابگردان ۹۹۰۰ تومان، روغن نیمه جامد ۴.۵ کیلویی ۵۱ هزار تومان و روغن نباتی ۱۶ کیلویی ۱۷۹ هزار و ۵۰۰ تومان است.

قیمت مصوب هر کیلو گوشت مرغ نیز در فروردین امسال به ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان افزایش یافت. گوشت قرمز نرخ مصوب ندارد، اما در سامانه ۱۲۴ قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی حدود ۱۰۸ تا ۱۲۵ و گوشت گوساله ۹۳ تا ۱۰۸ هزار تومان عنوان شده است. برنج نیز نرخ مصوب ندارد، اما محدوده قیمتی آن در سامانه ۱۲۴ برای انواع برنج ایرانی ۲۱ تا ۳۴ و برای برنج‌های خارجی ۱۲ تا ۲۴ هزار تومان ذکر شده است.

گفتنی است که نرخ مصوب فقط برای کالا‌هایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت می‌کنند، از سوی ستاد تنظیم بازار اعلام می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: گرانفروشی
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی
امروز چهارشنبه ۱۰ دی