تیتر امروز

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست
در چهل‌و یکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

علی(ع) هیچ‌گاه جایگاهش در خلافت را همانند سلطانی قرار نداد که خود را فراتر از قانون، نقد و نظارت و اعتراض مردم بداند/ سیاست راه بلد می‌خواهد و برای اداره جامعه باید هنر سیاست‌ورزی دانست

در چهل و یکمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز  ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) با ناصر مهدوی در موضوع "علی؛ پدر در زندگی شخصی- پدر یا سلطان قدر قدرت در سپهر اجتماع" گفت‌و‌گو...
تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ عکس مادورو را منتشر کرد!

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

گفت‌وگوی جو بایدن و رئیس موساد درباره ایران

رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که رئیس جمهور آمریکا و رئیس سازمان جاسوسی موساد در دیدار با یکدیگر درباره بازگشت واشنگتن به توافق هسته ای رایزنی کرده اند.

کد خبر: ۸۹۳۴۸
۰۸:۴۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

 جو بایدن و رئیس موساد

دیدارنیوز - به نوشته روزنامه تایمز آو اسرائیل، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در کاخ سفید با هیئت اطلاعاتی -امنیتی رژیم صهیونیستی که چند روزی است در واشنگتن به سر می‌برند، دیدار کرده است.

بنابر گزارش رسانه های عبری زبان، در این دیدار که از پیش برنامه ریزی نشده بود، یوسی کوهن رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و مقامات شورای امنیت ملی آمریکا نیز در کنار بایدن حضور داشته و دو طرف درباره تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای بازگشت به توافق هسته ای با ایران گفت‌وگو کرده اند.

همچنین در این گزارش ها آمده است که پیش از دیدار رئیس موساد با رئیس‌جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با کوهن مواردی را به او یادآوری کرده است تا به جو بایدن انتقال دهد اما این موضوعات در گزارش ها مشخص نشده است.

تایمز آو اسرائیل در ادامه نوشت که دیدار کوهن و بایدن از پیش برنامه‌ریزی نشده بود و در زمان سفر هیأت مقام‌های اطلاعاتی - امنیتی رژیم صهیونیستی به واشنگتن تصمیم برگزاری آن گرفته شد.

این سفر در حالی انجام شده است که مذاکره کنندگان ایران و گروه ١+٤ این روزها در وین در حال رایزنی درباره چگونگی بازگشت آمریکا به توافق هسته ای و احیای آن هستند.

به گزارش ایسنا، انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا و دبیر سیاسی سرویس اقدامات خارجی اروپا پس از جلسه روز شنبه کمیسیون مشترک برجام در توییتی نوشت: کمیسیون مشترک سومین هفته‌ گفت‌وگوها در وین را به پایان رساندند. پیشرفت‌های متوسطی حاصل شد اما جزئیات بیشتر، پیچیدگی‌های بیشتری را نیز به همراه دارد. ما برای ادامه کارها هفته‌ آینده گردهم می‌آییم.

همچنین سید عباس عراقچی رییس تیم مذاکره کننده ایران در وین در مورد آخرین روند مذاکرات مربوط به احیای برجام گفت: با توجه به ورود به نگارش متن در برخی حوزه‌ها، طبیعتا کمی روند کند شده ، با این وجود روند رو به جلو است.

وی پس از نشست وین در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آمریکایی‌ها گفته‌اند، بخش‌هایی ازتحریم‌ها را لغو خواهند کرد و آیا ایران این موضع را قبول دارد، اظهار داشت: اگر دو طرف مواضع یکدیگر را قبول داشتند که نیازی به مذاکره نبود . مذاکره در خصوص همین اختلاف نظرهایی است که وجود دارد .

این دیپلمات ارشد کشورمان با بیان اینکه "این قدر مذاکره می‌کنیم که این مواضع به هم نزدیک شود و خواسته‌های ما مبتنی بر مواضع قطعی نظام تامین شود" تصریح کرد: اگر تأمین شود، توافق خواهد بود و اگر تامین نشود طبیعی است که توافقی هم در کار نیست.


منبع: ایسنا
برچسب ها: جو بایدن موساد
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها