تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

خط و نشان کره‌شمالی برای بایدن

کره‌شمالی امروز (یکشنبه) با صدور چند بیانیه از ایالات متحده و متحدانش در کره‌جنوبی انتقاد و تاکید کرد صحبت‌های اخیر از سمت واشنگتن اثباتی بر سیاست خصمانه آنها و نیازمند یک واکنش مقتضی از سوی پیونگ‌یانگ است.

کد خبر: ۸۹۳۴۶
۰۸:۳۵ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

کره‌شمالی برای بایدن

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری رویترز، این بیانیه‌ها که در خبرگزاری دولتی کره‌شمالی موسوم به "کی‌سی‌ان‌ای" منتشر شد، پس از آن بود که روز جمعه کاخ سفید گفت مقام‌های آمریکایی بعد از چند ماه بررسی در سیاست خودشان در قبال کره‌شمالی را به پایان رسانده‌اند و در ادامه به چالش‌های پیش روی جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا اشاره داشت که به دنبال فاصله گرفتن از شکست‌های دونالد ترامپ است.

در یکی از بیانیه‌ها یک سخنگوی وزارت خارجه کره‌شمالی، واشنگتن را به اهانت به شان رهبر کره‌شمالی از طریق انتقاد از وضعیت حقوق بشری این کشور متهم کرد. این سخنگو که نامی از او نیامده است، گفت انتقاد حقوق بشری دستاویزی است که نشان می‌دهد ایالات متحده خود را برای رویارویی همه‌جانبه با کره‌شمالی آماده می‌کند و بنابراین پاسخی درخور دریافت خواهد کرد.

در بیانیه دیگری کوآن جونگ گان، مدیرکل دپارتمان روابط با آمریکا در وزارت خارجه کره‌شمالی، به اولین سخنرانی بایدن در کنگره اشاره کرد که این رئیس جمهوری جدید گفت برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی و ایران تهدید هستند و از طریق "دیپلماسی و بازدارندگی شدید" به آنها پاسخ داده خواهد شد.

کوآن جونگ گان گفت، این غیر منطقی است و تعدی به حق دفاع از خود کره‌شمالی به شمار می‌رود که ایالات متحده بازدارندگی دفاعی آن را یک تهدید قلمداد می‌کند. او گفت: اظهارات او به وضوح بازتاب نیت او برای حفظ سیاست خصمانه در قبال ماست و آمریکا بیش از نیم قرن است که این کار را می‌کند.

او افزود: صحبت از دیپلماسی در آمریکا با هدف لاپوشانی اقدامات خصمانه آنهاست و بازدارندگی آن تنها ابزاری برای اعمال تهدیدهای هسته‌ای علیه کره‌شمالی است. اکنون که سیاست بایدن روشن شده است، کره‌شمالی مجبور به اتخاذ تدابیر واکنشی می‌شود و در آن زمان آمریکا خودش را در شرایط بغرنجی خواهد یافت. آمریکا در آینده نزدیک با بدترین و بدتری بحران غیر قابل کنترل مواجه خواهد شد و این در صورتی است که با تفکر منسوخ جنگ سرد به سمت روابط کره‌شمالی – آمریکا برود.

کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا هنوز به تازه‌ترین بیانیه‌های کره‌شمالی واکنشی نشان نداده‌اند.  

در سومین بیانیه روز یکشنبه، کیم یو جونگ که از مقام‌های ارشد دولت و خواهر کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی است، به سختی از کره‌جنوبی بابت اینکه نتوانسته جلوی یک فراری را بگیرد که اطلاعیه‌های ضد شمالی‌ها منتشر نکند، انتقاد کرد.
کیم یو جونگ گفت: ما مانورهای انجام شده به دست زباله‌های انسانی در کره‌جنوبی را یک تحریک جدی علیه دولت خود می‌دانیم و اقدامات مربوطه را بررسی خواهیم کرد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: کیم جونگ اون
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان