تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

تماس تلفنی بایدن با نخست وزیر رژیم صهیونیستی

رئیس جمهوری آمریکا در جریان تماسی تلفنی با نخست وزیر رژیم صهیونیستی مرگ ۴۵ صهیونیست در اثر فشار جمعیت در یک مراسم مذهبی را تسلیت گفت.

کد خبر: ۸۹۲۰۶
۱۰:۳۳ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

 بایدن با نخست وزیر رژیم صهیونیستی

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا جمعه با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی تماس تلفنی برقرار کرد و ضمن عرض تسلیت آمادگی ایالات متحده برای کمک به این رژیم را اعلام کرد.

جو بایدن در جریان این گفت‌وگوی تلفنی خاطرنشان کرد، آمریکا در حال تحقیق درباره گزارش‌های مربوط به زخمی یا کشته شدن آمریکایی‌ها در این حادثه است.

بنیامین نتانیاهو پس از جان باختن ۴۵ تن و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ صهیونیست به خاطر ازدحام جمعیت در مراسم دینی یهودی در «الجلیل» واقع در شمال اراضی اشغالی، روز یکشنبه را عزای عمومی اعلام کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی به محض ورودش در مکان حادثه تصریح کرد: «روز یکشنبه را روز عزای عمومی اعلام می‌کنم؛ همگی ما در حزن و اندوه خانواده‌های قربانیان شریک هستیم و برای سلامتی زخمی شدگان دعا می‌کنیم.»

وی همچنین اظهار داشت: «ما برای اطمینان از عدم تکرار چنین فاجعه‌ای، یک بررسی اساسی، جدی و عمیق انجام خواهیم داد.»

روز جمعه وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۴۵ تن در اثر ازدحام جمعیت در مراسم سالانه "لاگ بعومر" در کوه مرون کشته و ۱۰۳ تن دیگر مجروح شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی