تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

تسلا چقدر بیتکوین دارد؟

طبق اعلام تسلا، این شرکت در سه ماه نخست امسال از طریق فروش بخشی از بیتکوین‌های در اختیار خود ۱۰۱ میلیون دلار سود خالص کسب کرده است.

کد خبر: ۸۹۰۳۸
۱۰:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰

تسلا چقدر بیتکوین دارد

دیدارنیوز ـ به نقل از سی ان بی سی، در حالی که پیش از این تنها خبر سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری خودروسازی تسلا روی بیتکوین رسانه‌ای شده بود، صورت‌های مالی ارایه شده توسط این شرکت به سهامداران نشان می‌دهد که این مبلغ بیشتر از چیزی است که پیشتر اعلام شده بود. طبق این صورت‌های مالی، تا پایان ماه مارس با ارزش‌ترین برند خودروسازی جهان چیزی در حدود ۲.۵ میلیارد دلار بیتکوین در اختیار داشته است.

طبق اعلام تسلا، این شرکت در سه ماه نخست امسال از طریق فروش بخشی از بیتکوین‌های در اختیار خود ۱۰۱ میلیون دلار سود خالص کسب کرده است. تسلا سال گذشته بهترین عملکرد را در بین شرکت‌های بزرگ بورسی آمریکا داشت، اما در سه ماهه نخست امسال ارزش سهام آن ۱۵ درصد کاهش پیدا کرد (البته ریزش ارزش سهام در سه ماهه نخست سال تنها محدود به تسلا نبوده و بسیاری از شرکت‌های بزرگ دیگر دچار این مشکل شده اند) که ۱.۶ درصد ریزش آن مربوط به معاملات بورسی روز چهارشنبه بود.

در آخرین روز از ماه مارس ارزش بیتکوین در معاملات بازار‌های آمریکا به حدود ۵۹ هزار دلار رسیده بود البته در ادامه روز‌های آینده قیمت این رمزارز محبوب تا حدود ۵۰ هزار دلار هم کاهش پیدا کرد.

ایلان ماسک- مدیرعامل تسلا- از طرف منتقدان متهم به دستکاری عمدی و غیرواقعی در ارزش بازار رمزارز‌ها از طریق تزریق هیجانات کاذب شده، اما وی این اتهام را همواره رد کرده است. آقای ماسک چند روز پیش در پاسخ به یکی از کاربران در شبکه اجتماعی توییتر که وی را متهم به تقلب در معاملات کرده بود نوشت: من تاکنون هیچ کدام از بیتکوین‌های شخصی خود را نفروخته ام. فقط بخشی از بیتکوین‌های در اختیار تسلا آن هم به دلیل اثبات قابلیت نقدشوندگی بیتکوین در ترازنامه‌های مالی فروخته شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ارز دیجیتال
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی