تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

نگرانی انصارالله از قاچاق کودکان یمن به عربستان توسط باندهای تبهکار

رهبر «جنبش انصارالله» از قاچاق کودکان یمن به عربستان توسط باندهای (گروه‌های) تبکار که با انگیزه‌های مختلف انجام می‌شود، ابراز نگرانی کرد.

کد خبر: ۸۸۹۰۸
۱۲:۳۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

انصارالله از قاچاق کودکان یم

دیدارنیوز - آژانس مطبوعات یمن امروز (چهارشنبه) به نقل از «عبدالملک الحوثی» اضافه کرد: دستگاه‌های امنیتی یمن چند ماه قبل باندهای تبهکاری که کودکان این کشور را به عربستان و کشورهای دیگر حاشیه خلیج فارس، قاچاق و از آن‌ها به چند منظور بهره‌برداری می‌کردند را شناسایی نمودند.  

وی در پانزدهمین سخنرانی خود در ماه رمضان افزود: این باندها کودکان را به سه دسته تقسیم می‌کنند، برخی از آن‌ها را برای انجام کار اجباری و قاچاق و تعدادی دیگر را برای بهره‌برداری جنسی و گروه دیگری را نیز به منظور گدایی به سود این باندها مورد بهره‌برداری قرار می‌دهند. 

رهبر انصارالله یمن با اشاره به اینکه این باندها، قاچاق اعضای بدن کودکان را نیز انجام می‌دهند، اضافه کرد: این باندها با مافیای اروپا و آمریکا در ارتباط هستند. 
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط دستگاههای امنیتی یمن، باندهای تبهکار در ازای پرداخت پول به والدین، فرزندان آن‌ها را به عربستان و سایر کشورها قاچاق می‌کنند. 

عربستان به همراه امارات متحده عربی با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی از فروردین سال ۹۴ با تشکیل یک ائتلاف، مردم فقیر و مسلمان یمن را هدف حملات گسترده قرار داده و در طول این سالها با سلاح‌هایی که واشنگتن و متحدانش در اختیار آل سعود قرار داده، هزاران نفر از شهروندان یمنی را قتل عام کرده است. 

شرایط مردم یمن به دلیل تجاوز و بمباران همه روزه متجاوزان در کنار تحریم همه جانبه این کشور هر روز ابعاد تازه و گسترده‌ای به خود می‌گیرد و مردم مسلمان و مظلوم  این کشور هر روز با مشکلات جدیدی روبه رو می‌شوند، که البته کودکان یمنی در کنار زنان این کشور تاکنون بیشترین آسیب را در اثر این تجاوز دیده‌اند. 

یکی از مشکلات یمنی‌ها به ویژه کودکان این کشور در هفت سال گذشته شرایط وخیم پزشکی و بهداشتی آن‌ها می‌باشد به حدی که وزیر بهداشت یمن اعلام کرد که سالانه ۵۰ هزار کودک شیرخواره یمنی به سبب کمبود خدمات پزشکی جان خود را از دست می‌دهند. 

شرایط بغرنج کودکان یمنی و کشته شدن بسیاری از والدین آن‌ها در اثر بمباران و یا دیگر حوادث جنگ تحمیلی به این کشور به حدی شده که "طه المتوکل" وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن گفته است که این کشور نیاز فوری به دست کم هزار پرورشگاه و محل نگه داری اطفال برای نجات جان کودکان شیرخوار دارد. 

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان