تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

آمریکا: ایران از حل سیاسی مساله افغانستان حمایت می‌کند

زلمای خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان گفت: من درباره سیاست‌های ایران تردید دارم اما در این مورد، همانگونه که رئیس جمهوری آنها اعلام کرده است که از یک راه حل سیاسی حمایت می‌کنند. او افزود: آنها مخالف به قدرت رسیدن طالبان و بازگشت امارت اسلامی هستند. همانگونه که چین، روسیه، پاکستان، همسایگان افغانستان و متحدان ما هستند.

کد خبر: ۸۸۸۶۲
۱۰:۳۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

آمریکا: ای

دیدارنیوز - نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان گفت ایران هم همچون سایر جامعه بین‌الملل از راه حل سیاسی در افغانستان حمایت می‌کند و با احیای امارت اسلامی مخالف است.

زلمای خلیلزاد روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به تشریح سیاست این کشور در قبال افغانستان پرداخت.

وی درباره اینکه آیا باور دارد که پس از خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان، دولت فعلی سقوط خواهد کرد، گفت: من شخصاً اعتقاد ندارم که یک سقوط فوری اتفاق خواهد افتاد.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان افزود: می‌دانم موارد دیگری نیز وجود دارند که دیدگاه متفاوتی دارند. من به انتخابی که افغان‌ها بین حل و فصل سیاسی مذاکره یا یک جنگ طولانی مدت مواجه هستند، اعتقاد دارم.

خلیلزاد ادامه داد: این انتخابی است که رهبران افغان به خاطر نسل فعلی و نسل‌های آینده انجام می‌دهند و امیدوارم که آنها از اشتباهات گذشته درس بگیرند همانطور که اتحاد جماهیر شوروی خارج می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه طرف‌ها باید گرد هم آیند و موافقت خود را با قدرت اعلام کنند، اضافه کرد: اینکه یک طرف بکوشد اراده خود را بر دیگری تحمیل کند، در مورد ثبات و پیشرفت نتیجه‌ای به دست نمی‌آید.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان اظهار کرد: آنها می‌توانند در مورد فرمولی که بتوانند در آن رقابت کنند، به توافق برسند. این فرصت بار دیگر در مقابل آنهاست.

خلیلزاد تاکید کرد: این به آنها ارتباط دارد، فرصت، حمایت ما و حمایت جامعه بین‌المللی وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا ایران هم از این روند حمایت می‌کند، گفت: من درباره سیاست‌های ایران تردید دارم اما در این مورد، همانگونه که رئیس جمهوری آنها اعلام کرده است که از یک راه حل سیاسی حمایت می‌کنند.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان افزود: آنها مخالف به قدرت رسیدن طالبان و بازگشت امارت اسلامی هستند. همانگونه که چین، روسیه، پاکستان، همسایگان افغانستان و متحدان ما هستند.

خلیلزاد درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هم گفت: منافع ملی آمریکا نیست که نیروهای ما در افغانستان بمانند. بعد از عقب‌نشینی، از روند صلح افغانستان حمایت دیپلماتیک می‌کنیم.

وی افزود: اگر طالبان به عملیات نظامی ادامه دهد با انزوای محلی و بین‌المللی مواجه می‌شود.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی