تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

آمریکا: ایران از حل سیاسی مساله افغانستان حمایت می‌کند

زلمای خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان گفت: من درباره سیاست‌های ایران تردید دارم اما در این مورد، همانگونه که رئیس جمهوری آنها اعلام کرده است که از یک راه حل سیاسی حمایت می‌کنند. او افزود: آنها مخالف به قدرت رسیدن طالبان و بازگشت امارت اسلامی هستند. همانگونه که چین، روسیه، پاکستان، همسایگان افغانستان و متحدان ما هستند.

کد خبر: ۸۸۸۶۲
۱۰:۳۱ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

آمریکا: ای

دیدارنیوز - نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان گفت ایران هم همچون سایر جامعه بین‌الملل از راه حل سیاسی در افغانستان حمایت می‌کند و با احیای امارت اسلامی مخالف است.

زلمای خلیلزاد روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به تشریح سیاست این کشور در قبال افغانستان پرداخت.

وی درباره اینکه آیا باور دارد که پس از خروج نیروهای آمریکا و ناتو از افغانستان، دولت فعلی سقوط خواهد کرد، گفت: من شخصاً اعتقاد ندارم که یک سقوط فوری اتفاق خواهد افتاد.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان افزود: می‌دانم موارد دیگری نیز وجود دارند که دیدگاه متفاوتی دارند. من به انتخابی که افغان‌ها بین حل و فصل سیاسی مذاکره یا یک جنگ طولانی مدت مواجه هستند، اعتقاد دارم.

خلیلزاد ادامه داد: این انتخابی است که رهبران افغان به خاطر نسل فعلی و نسل‌های آینده انجام می‌دهند و امیدوارم که آنها از اشتباهات گذشته درس بگیرند همانطور که اتحاد جماهیر شوروی خارج می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه طرف‌ها باید گرد هم آیند و موافقت خود را با قدرت اعلام کنند، اضافه کرد: اینکه یک طرف بکوشد اراده خود را بر دیگری تحمیل کند، در مورد ثبات و پیشرفت نتیجه‌ای به دست نمی‌آید.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان اظهار کرد: آنها می‌توانند در مورد فرمولی که بتوانند در آن رقابت کنند، به توافق برسند. این فرصت بار دیگر در مقابل آنهاست.

خلیلزاد تاکید کرد: این به آنها ارتباط دارد، فرصت، حمایت ما و حمایت جامعه بین‌المللی وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا ایران هم از این روند حمایت می‌کند، گفت: من درباره سیاست‌های ایران تردید دارم اما در این مورد، همانگونه که رئیس جمهوری آنها اعلام کرده است که از یک راه حل سیاسی حمایت می‌کنند.

نماینده ویژه آمریکا در صلح افغانستان افزود: آنها مخالف به قدرت رسیدن طالبان و بازگشت امارت اسلامی هستند. همانگونه که چین، روسیه، پاکستان، همسایگان افغانستان و متحدان ما هستند.

خلیلزاد درباره خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هم گفت: منافع ملی آمریکا نیست که نیروهای ما در افغانستان بمانند. بعد از عقب‌نشینی، از روند صلح افغانستان حمایت دیپلماتیک می‌کنیم.

وی افزود: اگر طالبان به عملیات نظامی ادامه دهد با انزوای محلی و بین‌المللی مواجه می‌شود.


منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر