تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

واکنش آمریکا به گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره رژیم صهیونیستی

واشنگتن در موضعی جانبدارانه گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره سیاست تبعیض نژادی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

کد خبر: ۸۸۸۱۷
۰۸:۴۸ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکنش آمریکا

دیدارنیوز - به نقل از القدس العربی، کاخ سفید به گزارش اخیر دیده‌بان حقوق بشر (مستقر در نیویورک) مبنی بر ارتکاب جنایت جنگی علیه فلسطینی ها توسط رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

جن ساکی ، سخنگوی کاخ سفید در جریان کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد: "دیده‌بان حقوق بشر در گزارش خود گفته که مقامات اسرائیلی دو جنایت علیه بشریت یعنی آپارتاید و آزار و اذیت را درحق فلسطینیان مرتکب شده‌اند. این اصطلاح (آپارتاید که سازمان در بیانیه خود به کار برده است) دیدگاه ما را منعکس نمی‌کند."

 وی افزود: "ایالات متحده هر ساله تحقیقاتی را در مورد حقوق بشر انجام می‌دهد و گزارشی در این باره منتشر می‌کند اما وزارت امور خارجه هرگز اصطلاحی مانند این را به کار نمی‌برد."

وی در پاسخ به این سوال که "آیا موضع اسرائیل در مورد فلسطینیان با دیدگاه ایالات متحده در مورد حقوق بشر مغایرت دارد یا خیر " گفت: ایالات متحده می‌خواهد احترام به حقوق بشر در "اسرائیل"، کرانه باختری و نوار غزه را افزایش دهد. ما در حال بحث در مورد بسیاری از مسائل از جمله حقوق بشر با دولت اسرائیل هستیم.

ساکی همچنین اظهار داشت که انتظار می‌رود جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی روز چهارشنبه خود در کنگره به موضوعات مربوط به سیاست خارجی ، به ویژه چین بپردازد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر