تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

خبرنگاران در گروه سه مشاغل پرخطر برای واکسن کرونا هستند

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خبرنگاران پس از گروه یک که شامل کادر بهداشت و درمان، جانبازان و بیماران خاص و گروه دو که شامل سالخوردگان بالای ۶۵ سال هستند در گروه سوم مشاغل پر خطر برای واکسن‌کرونا قرار دارند.

کد خبر: ۸۸۷۹۶
۱۶:۰۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

خبرنگاران در گروه سه مشاغل پرخطر برای واکسن کرونا هستند

دیدارنیوز ـ دکتر سیما سادات لاری روز سه‌شنبه در حاشیه مراسم بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون ۲ میلیون دُز واکسن کرونا وارد شده که از این مقدار حدود ۸۲۰ هزار دُز تزریق شده است.

وی ادامه داد: کسانی که واکسن زده‌اند ممکن است به کرونا مبتلا شوند، ولی درصد کشندگی آن به صفر می‌رسد و اغلب ۲ هفته پس از تزریق دوم به ایمنی کامل می‌رسند، اما خطر ویروس‌های جهش یافته همچنان وجود دارد و ۷۰ درصد جامعه باید واکسینه شوند و رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان باید رعایت شود.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حالی که همه کشور‌های جهان گرفتار کرونا شده‌اند ما افتخار می‌کنیم از معدود کشور‌هایی هستیم که در حال تولید واکسن کرونا هستیم.
وی افزود: مراحل تولید ۲ واکسن پاستور و برکت در حال تکمیل است که امیدواریم پس از آنکه کارآزمایی بالینی مرحله سوم آن به نتیجه برسد در تیر ماه به تولید انبوه رسیده و در سطح وسیع‌تری واکسیناسیون انجام شود.
لاری ادامه داد: هنوز هیچ نمونه‌ای از ویروس جهش یافته هندی در کشور مشاهده نشده و همچنان ویروس غالب همان ویروس جهش یافته انگلیسی است و تجربه نشان داده جهش‌های این ویروس در جهت افزایش قدرت سرایت آن بوده است.
وی گفت: تولید یک واکسن ایمن حدود پنج تا ۶ سال طول می‌کشد و هنوز تولید این واکسن‌ها در مرحله کارآزمایی بالینی سه است و معلوم نیست که چقدر می‌تواند ایمنی ایجاد کند و این‌ها ابهاماتی است که در کل دنیا وجود دارد.

در این مراسم خوابگاه دانشجویی ۱۵ خرداد مجموعه فرهنگی پردیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مساحت ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع با ظرفیت ۲۸۸ دانشجو با هزینه ۷۰میلیارد ریال و همچنین مسجد پیامبر اعظم (ص) در این مجموعه فرهنگی با هزار و صد مترمربع مساحت و هزینه ۴۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

شهرستان‌های نیشابور، فیروزه و زبرخان زیرپوشش دانشکده علوم پزشکی نیشابور است.

مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر