تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
یک متخصص داخلی:

باید هر واکسنی که در دسترس باشد، تزریق کنیم

متخصص داخلی بیمارستان سانتر کرونا امام علی (ع) کرج گفت: در شرایط پاندمی باید هر واکسنی که در دسترس بود، استفاده کنیم تا زنجیره بیماری قطع شود.

کد خبر: ۸۸۷۲۳
۱۲:۳۳ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

واکسن کرونا

دیدارنیوز ـ دکتر پیمان فروغی اظهار کرد: در شرایط پاندمی موجود تنها چیزی که اهمیت دارد، قطع زنجیره به وسیله واکسیناسیون است بنابراین هر واکسنی که در دسترس باشد و بتواند در بدن ایمنی ایجاد کند، باید تزریق کنیم.

این متخصص داخلی تصریح کرد: واکسن، مسئله‌ای نیست که در رابطه با کشور یا شرکت کننده آن چالش داشته باشیم بلکه تنها چیزی که اهمیت دارد، قطع زنجیره بیماری است.

وی در رابطه با آغاز فاز سوم مطالعاتی واکسن‌های انستیتو پاستور و کووایران برکت و احتمال خطرناک بودن این واکسن‌ها برای داوطلبان تزریق، توضیح داد: اصولاً دارویی که هیچ شناختی از آن وجود ندارد، بر روی انسان‌ها تست نمی‌شود بنابراین به طور قطع در این پروژه‌ها فاز‌های مطالعاتی لازم انجام شده، تست حیوانی و تست محدود را گذرانده بنابراین احتمال خطر و عوارض ناشی از تست این واکسن‌ها بسیار کم است.

این پزشک ادامه داد: مطالعات چندفازی برای همین مسئله طراحی شده تا عوارض دارو‌ها را به حداقل برساند بنابراین ضریب خطر در این پروژه‌ها آنقدر کم است که به همه افراد توصیه کنیم در این طرح واکسیناسیون مشارکت داشته باشند.

وی در رابطه با شرایط موجود در ایران و کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم، مطرح کرد: یک مقوله‌ای در پزشکی اجتماعی وجود دارد که در آن بیان می‌شود مسائلی در اجتماع موجود است که به صورت مستقیم ذیل عناوین پزشکی نیست، اما تأثیرات مهمی در حوزه سلامت دارد بنابراین نمی‌توانیم از فردی که توانایی تأمین نیاز‌های حداقلی زندگی را ندارد بخواهیم که در معرض بیماری قرار نگیرد.

فروغی ادامه داد: در مسئله پاندمی کرونا نباید تک‌بُعدی نگاه کنیم چراکه کووید فقط یک مسئله پزشکی نیست، مسائل مختلفی در آن تأثیرگذار است، ابعاد گسترده‌تری دارد و تنها از زمانی که فرد وارد بیمارستان می‌شود به حوزه پزشکی و کادردرمان مربوط است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ستاد مدیریت کرونای کشور با توجه به نیاز روز جامعه تشکیل شد تا با حضور نمایندگان نهاد‌های مربوطه برای کنترل پاندمی تصمیم گیری شود، اما ناهماهنگی‌های موجود در این ستاد نیز باعث از بین رفتن اعتماد عمومی به جهت رعایت پروتکل‌ها و محدودیت‌های کرونایی شده است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر