تیتر امروز

روح دیانت ترغیب انسان به زندگی اخلاقی است/از نگاه علی سیاستی که جرات نقد و نظر را از انسان بگیرد، شوم و شر است/تحملش نمی‌کنیم، چون نشناخته‌ایم او را، نه درد‌های علی و نه دغدغه‌های علی را
در سی‌ویکمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد (قسمت دوم):

روح دیانت ترغیب انسان به زندگی اخلاقی است/از نگاه علی سیاستی که جرات نقد و نظر را از انسان بگیرد، شوم و شر است/تحملش نمی‌کنیم، چون نشناخته‌ایم او را، نه درد‌های علی و نه دغدغه‌های علی را

در سی‌ویکمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با شب قدر منتشر می‌شود، قسمت دوم گفت‌وگو با ناصر مهدوی روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "شب قدر یا شب قتل" را پی گرفتیم.
پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص
افاضات اضافه

پیام نوروزی عوام‌الملک/ سنه مطالبه جمعی عوام برای استراحت عمومی خواص

در روز اول بهار، عوام‌الملک در نامه‌ای بسیار مهم به خواص از آنها خواسته زیاد زحمت نکشند و کمی هم استراحت کنند. او به نمایندگی از عوام پیشنهاد داده که سنه یکهزار و چهارصد و چهار خورشیدی را سنه...
علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "مهمان من" با رییس بیمارستان شهید لواسانی

علی جمالیان: بیماران قلبی عروقی از خارج برای درمان به ایران می‌آیند

سید علی جمالیان، فوق تخصص جراحی قلب و رییس بیمارستان شهید لواسانی در برنامه مهمان من از آخرین و تازه‌ترین یافته‌های علم پزشکی در حوزه قلب می‌گوید.

جلودارزاده: پزشکیان و هاشمی دو کاندیدای اصلاح‌طلبان بعد از انصراف سیدحسن خمینی هستند

نماینده مجلس دهم گفت: شما بهترین روسای جمهور دنیا را به ایران بیاورید ببینید آیا می توانند کار کنند؟ باید بررسی شود و ببینیم چرا چنین وضعیتی حاکم است و چرا احزاب ما پا نمی گیرند.

کد خبر: ۸۸۶۷۱
۱۰:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

جلودارزاده:

دیدارنیوز - سهیلا جلودارزاده، نماینده مجلس دهم، با اشاره به روند تصمیم گیری در جریان اصلاحات با توجه به عدم حضور سید حسن خمینی اظهار کرد: سید حسن خمینی شخصیت مستحکمی داشت و با توجه به روابط خوبی که با همه اقشار دارد و به دلیل پیشینه خانوادگی، او شاید می توانست پراکندگی ها را به وحدت مبدل کند البته امروز هم، اصلاح طلبان توانایی مطرح هستند و می‌شوند. آقایانی که آمده و ثبت نام کرده اند مانند محسن هاشمی و پزشکیان هم در همین، رده هستند.

او اضافه کرد: بنیان جمهوریت هنوز در کشور ما شکل نگرفته است احزاب سیاسی از ضروری‌ترین نهادها هستند ولی نتوانسته اند تشکیلات درستی داشته باشند. احزاب کوچکی داریم که نه منبع مالی برای برنامه ریزی و تامین اعضا دارند و نه شرایط اجتماعی مناسبی وجود دارد از این رو دور هم جمع می شوند و ائتلاف می کنند و فقط در ایام انتخابات فعال می شوند. زمانی در مجلس گفتیم تا احزاب پا بگیرند و فرهنگ سیاسی در کشور جا بیفتد دولت به احزاب یارانه بدهد و این کار ابتدا اختصاصی شد و امروز فکر نمی کنم، ادامه داشته باشد و احزاب کمکی بگیرند. احزاب آنچه که باید باشند نیستند تا نیروهای سیاسی لازم را آموزش بدهند کیفیت حضور در مجلس را ببینید آدم های دوره اول مجلس را با نمایندگان امروز مقایسه کنید.

جلودارزاده در رابطه با امکان ریاست جمهوری زنان در ۱۴۰۰ گفت: من فکر نمی کنم امکان حضور زنان در عرصه ریاست جمهوری فراهم باشد ولی اگر بشود بسیار خوب است. ساختار حکومت ما مشکلاتی دارد که باید بازنگری و آسیب شناسی شود چرا همه ریاست جمهوری های ما به این شکل دوره خود را تمام می کند؟ این مشکل باید آسیب شناسی شود شما بهترین روسای جمهور دنیا را به ایران بیاورید ببینید آیا می توانند کار کنند؟ باید بررسی شود و ببینیم چرا چنین وضعیتی حاکم است و چرا احزاب ما پا نمی گیرند.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی