تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

محسن رضایی: تنها جوانان ما نیستند که بیکارند، حسینیه‌های ما نیز بیکارند

محسن رضایی عدم استفاده از ظرفیت‌های کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: این تنها جوانان ما نیستند که بیکار هستند؛ ثروت ما و منابع ملی ما، مساجد و حسینیه‌های ما نیز بیکار هستند و ظرفیت‌های خالی فراوانی دارند.

کد خبر: ۸۸۶۴۸
۰۹:۲۹ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰

محسن رضایی

دیدارنیوز - محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نشست جمعیت گام دوم انقلاب گفت: در آستانه تشکیل اولین دولت گام دوم انقلاب قرار داریم و اگر دولتی گام دومی شکل نگیرد، زیان‌های جدی خواهیم دید.

رضایی با طرح این سوال که چه کنیم تا در تشکیل دولت آینده به خطا نرویم، گفت: اولین موضوع این است که باید دولتی نو با راهی نو سر کار بیاید، دولتی که تکرار گذشته نباشد.

وی، دو مشکل عمده دولت‌های گذشته را جناحی و شخصی بودن دانست و گفت: در این اواخر شاهد شخصی شدن دولت‌ها هستیم.

رضایی برنامه‌های توسعه کشور را ناموفق دانست و با تاکید بر لزوم طراحی این برنامه‌ها با نگاهی جدید گفت: بودجه‌ریزی اگر به شکل گذشته ادامه یابد، نمی‌توان گام دوم را برداشت.‌

وی ادامه داد: دولت نو اگر بر پایه‌های ارزشی و‌ فراتر از مسائل جناحی شکل نگیرد، نمی‌تواند همه ظرفیت‌های کشور را برای حل مشکلات بسیج کند، آن هم درست در شرایطی که کشور نیاز به بسیج همه توانایی‌های ملی دارد.

رضایی با بیان اینکه پنجاه درصد ظرفیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: در دولت آینده باید همه ظرفیت‌های بانوان به کار گرفته شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام عدم استفاده از ظرفیت‌های کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: این تنها جوانان ما نیستند که بیکار هستند؛ ثروت ما و منابع ملی ما، مساجد و حسینیه‌های ما نیز بیکار هستند و ظرفیت‌های خالی فراوانی دارند.

کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت آینده نباید بر محور یک نفر تشکیل شود، گفت: چه کسی گفته یک‌ نفر باید دولت تشکیل دهد و عده‌ای هم در اطرافش از او تبعیت کنند و‌ یک ملت هم دنبال او بدوند.

رضایی تصریح کرد: هشتاد درصد نیروهای انقلاب باید در دولت آینده نقش داشته باشند.

وی افزود: مشکلی که داشته‌ایم این بوده که در کنار رهبری قداستی برای دولت‌ها ایجاد کرده‌ایم و همین موضوع اختلافی را ایجاد کرده است.

رضایی گفت: رییس جمهور هم باید نقش ریاست‌جمهوری را ایفا کند هم نخست‌وزیری. لذا باید پاسخگو باشد. رییس‌جمهور نمی‌تواند بعد از هشت سال بگوید نگذاشتند کار کنم.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها