تیتر امروز

داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من
در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

داغ و درفش حداکثر منافق درست می‌کند، دیندار درست نمی‌کند/ انسان بماهو انسان از حقوق شهروندی برابر برخوردار است/چند نفر را مثل خاتمی پیدا می‌کنید که بگویند زنده باد مخالف من

در بیست و نهمین برنامه دیدار اندیشه قسمت دوم گفت‌وگو با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "مهجوریت قرآن در میان فقه و مردم" را پی گرفتیم.
اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتراض به تخلفات گسترده یک معدن در ایران/ هشدار درباره تاثیر خروج ۱۲ میلیارد دلار ارز توسط اتباع خارجی/ اولتیماتوم داروخانه‌ها به دولت

این نهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...

مصدومیت ۳ کودک در انفجار خانه‌ای در شهرک ولیعصر تهران

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از مصدومیت ۳ کودک و سوختگی مردی میانسال درپی وقوع انفجار در یک منزل مسکونی خبر داد.

کد خبر: ۸۸۵۵۷
۱۳:۵۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

 انفجار خانه‌ای در شهرک ولیعصر تهران

دیدارنیوز ـ سید جلال ملکی دراین باره گفت: وقوع حادثه انفجار و حریق در یک منزل مسکونی در ساعت ۱۲:۵۰ امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی، آتش‌نشانان دو ایستگاه را به همراه تجهیزات مربوطه به محل حادثه واقع در شهرک ولیعصر، خیابان طالقانی اعزام کرد.

وی با اشاره به حضور عوامل آتش‌نشانی درمحل گفت: با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که انفجار در یک خانه مسکونی یک طبقه قدیمی به مساحت حدود ۶۰ متر مربع رخ داده و شدت آن به حدی بوده که شیشه‌های ساختمان و بخش‌هایی از در دیوار به طور کامل تخریب شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه در پی این حادثه مردی حدودا ۴۵ ساله که پدر خانواده بود دچار سوختگی و آسیب دیدگی شدید شده بود، گفت: همچنین سه کودک شامل پسربچه‌ای دو ساله، و دو دختربچه سه و ۱۰ ساله نیز دچار مصدومیت شدند که عوامل اورژانس این افراد را به بیمارستان منتقل کردند.

ملکی علت این حادثه را نشست گاز از آبگرمکن اعلام کرد و گفت: آتش‌نشانان در حال حاضر مشغول عملیات ایمن‌سازی محل هستند و تا دقایقی دیگر با تحویل محل، به ماموریت خود خاتمه خواهند داد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: حوادث
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی