تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
تابلو بورس

سقوط ۱۱ هزار واحدی و ادامه روزگار سرخ بورس تهران

سقوط شاخص کل بورس در کانال ۱.۱ میلیون واحدی ادامه دارد. شاخص کل هم‌وزن و شاخص کل فرابورس نیز روندی منفی داشتند.

کد خبر: ۸۸۳۶۶
۱۳:۳۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

تابلو بورس و شاخص کل بورس

دیدارنیوز ـ سرویس اقتصادی: در پایان روز معاملاتی امروز، ۵ اردیبهشت، شاخص کل بورس، شاخص هم‌وزن و شاخص کل فرابورس روندی نزولی داشتند. شاخص کل اوراق بهادار ۰.۹۶ درصد نزول داشت و ۱۱ هزار و ۵۲۰ واحد ریخت و بر روی ارتفاع یک میلیون و ۱۸۷ هزار و ۸۲۰ ایستاد. شاخص هم‌وزن هم با کاهش ۹۴۵ واحدی بر روی ۴۲۸ هزار و ۱۲۶ ایستاد.

هفت نمادی که بیشترین تأثیر را بر شاخص کل بورس گذاشتند عبارتند از: «فملی»، «فولاد»، «فارس»، «شستا»، «کچاد»، «وغدیر» و «تاپیکو». تمام این هفت نماد منفی بودند.

«تاصیکو» «افق» و «وکار» سبزترین نماد‌ها در روز سرخ بورس امروز بودند.

نماد‌های «برکت»، «فملی»، «شستا»، «فولاد»، «وتجارت»، «وبملت»، و «اوپال» در گروه پرتراکنش‌ترین‌های بورس و نماد‌های «شگویا»، «آریا»، «دماوند»، «بگیلان»، «صبا»، «غگیلا»، و «تسه ۹۹۱۲» در گروه پرتراکنش‌ترین‌های فرابورس قرار گرفتند.

افراد حقیقی در بورس امروز ۵۱۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند که بیشترین خروج پول حقیقی از بورس یا فرابورس مربوط به گروه مواد و بانک‌ها و موسسات اعتباری و همچنین سهام برکت بود.

ارزش کل معاملات خرد بورس به حدود رقم ۳ هزار میلیارد تومان و ارزش معاملات فرابورس به رقم قابل توجه ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسید.

شاخص کل فرابورس نیز با روندی نزولی، ۹۰ واحد کاهش داشت و بر روی ۱۷ هزار و ۵۹۶ ایستاد. نماد‌های تأثیرگذار فرابورس عبارت بودند از «آریا»، «مارون»، «شگویا»، «سمگا»، «صبا»، «زاگرس» و «دماوند».

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر
امروز يکشنبه ۳۰ آذر