تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

مذاکرات وین ثمربخش باشد، نتیجه انتخابات به نفع طیف اعتدالی تغییر می‌کند

یک استاد دانشگاه گفت: در حال حاضر مهم‌ترین‌موضوع مورد منازعه در ایران، سیاست خارجه است و در انتخابات نیز این موضوع بسیار پررنگ خواهد بود و اگر مذاکراتی که در حال حاضر در حال جریان است ثمربخش باشد، نتیجه انتخابات به نفع طیف سیاسی اعتدالی خواهد بود.

کد خبر: ۸۸۲۵۸
۰۹:۰۱ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰

مذاکرات وین

دیدارنیوز - دکتر روح‌الله اسلامی در خصوص تاثیر احیای برجام بر انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، اظهار کرد: در انتخابات ریاست جمهوری امسال، مانند دوره قبلی، منازعه روی مسئله توسعه سیاست خارجه خواهد بود. در زمان جنگ، بحث اصلی "توسعه امنیت" بود، در دوره مرحوم هاشمی رفسنجانی بحث "توسعه اقتصادی"، در دوره خاتمی " توسعه سیاست داخلی و فرهنگی"، در دوره احمدی‌نژاد "توسعه اجتماعی" و در دوره روحانی "توسعه‌های سیاست خارجی" مدنظر بود.

وی با بیان اینکه جمعیت جوان در ایران خواستار اشتغال و برخورداری از استانداردهای زندگی است، افزود: تامین همه این‌ها نیاز به مراودات بین‌المللی دارد. بنابراین در حال حاضر مهم‌ترین‌موضوع مورد منازعه در ایران، سیاست خارجه است و در انتخابات نیز این موضوع بسیار پررنگ خواهد بود و اگر مذاکراتی که در حال حاضر در حال جریان است ثمربخش باشد، نتیجه انتخابات به نفع طیف سیاسی اعتدالی خواهد بود.

عضو هیئت علمی علوم سیاسی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد جامعه را قشر خاکستری تشکیل داده و این افراد رایی تعیین‌کننده دارند، خاطرنشان کرد: این افراد یا رای نمی‌دهند، یا اگر رای دهند به جریان اعتدالی و اصلاح‌طلب رای می‌دهند. اگر برجام احیا شود، احتمال اینکه از این ۴۰، ۵۰ درصد حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد در انتخابات شرکت کنند، وجود دارد.


اسلامی با بیان اینکه سیاست خارجه یک وجه منافع ملی دارد و منافع ملی باید برای همه مردم مهم باشد، عنوان کرد: آقای ظریف به این دلیل اعلام می‌کند قصد حضور در انتخابات را ندارد، چون می‌خواهد بگوید نباید سیاست خارجه را داخل بازی‌های سیاست داخلی برد. البته در نهایت نخبگان روی ایشان اجماع خواهند کرد تا کار نیمه تمام را به پایان برساند. ایشان چهره‌ای علمی و باتجربه است که می‌تواند امید را در جامعه احیا کند.

عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی با بیان اینکه برخی در ایران با انجام تندروی‌هایی، هدف از کار انداختن برجام را دنبال می‌کنند، عنوان کرد: البته رهبری مانع این تندروی‌ها می‌شوند، چراکه برجام و انجام مذاکرات وین یک تصمیم حاکمیتی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
0
0
پایان بازی
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر