تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

وزیر خارجه آلمان: به رغم حمایت‌های مالی چند صد میلیون یورویی، بهار عربی شکست خورد

وزیر امور خارجه آلمان تاکید کرد، برلین طی ۱۰ سال گذشته بیش از ۷۵۰ میلیون یورو (بیش از ۹۰۰ میلیون دلار) برای حمایت از کشورهایی که بهار عربی را تجربه کردند هزینه کرده است، اما نتیجه مایوس کننده بود.

کد خبر: ۸۸۱۲۴
۱۱:۳۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

وزیر خارجه آلمان

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان در کنفرانس "یوروپا کمپ ۲۰۲۱" گفت: بهار عربی با امید فراوان به ایجاد دموکراسی در بسیاری از کشورهای عربی آغاز شد و پیش رفت. اکنون پس از گذشت ۱۰ سال اگر به توقعات و انتظارات افرادی که در آن زمان برای شرکت در اعتراضات بهار عربی به خیابان‌ها آمده بودند، نگاهی بیندازیم، باید اذعان کنیم که بهار عربی شکست خورده است. موج اعتراضات هرگز آن چیزی نبود که برخی انتظارش را داشتند.

وی افزود: آلمان بیش از ۷۵۰ میلیون یورو برای ایجاد نهادهای دموکراتیک در این کشورها سرمایه‌گذاری کرده است. اما چنین روندهایی زمان زیادی خواهد برد. این خیالی واهی است که فکر کنیم راهپیمایی‌های اعتراضی در چند سال سیستمی را که به مدت دهه‌ها و قرن‌ها در بنیاد و اساس کشورها وجود داشته است، تغییر می‌دهند.
بهار عربی یک سری قیام ضد دولتی است که در سال ۲۰۱۰ میلادی در تونس آغاز شد و به دیگر کشورهای عربی از جمله مصر، لیبی، سوریه، یمن و بحرین کشیده شد. پیامدهای این اعتراضات مرگبار از جمله سرنگونی دولت‌ها در یمن و مصر و جنگ داخلی طولانی در سوریه همچنان بر سیاست‌های شرق خاورمیانه و شمال آفریقا تاثیر داشته است. 

هایکو ماس همچنین معتقد است که اوضاع سوریه از طریق یک راه‌حل سیاسی به سختی حل می‌شود اما یک راه‌حل نظامی نیز منجر به جنگ داخلی خواهد شد.

وی گفت: ما شاهد هستیم که حمایت روسیه از بشار اسد، رئیس جمهور سوریه قطعی و تغییرناپذیر است، ما شاهد هستیم که ترکیه نیز در سوریه نقشی ایفا می‌کند و اوضاع پیچیده‌ای در سوریه به وجود آمده که حل آن از طریق راه‌حل‌های سیاسی بسیار دشوار است. این درگیری است که در آن تلاش‌ها برای راه‌حل‌های نظامی همچنان ادامه می‌یابند.

وزیر خارجه آلمان تصریح کرد: شاید نتیجه‌ای حاصل شود اما باور ندارم که سوریه بتواند از طریق جنگی که در حال حاضر در آن در جریان است، به صلح برسد. ما باید این حقیقت را در نظر بگیریم که ممکن است جنگ زودتر به نتیجه برسد اما سوریه برای مدت طولانی‌تری در وضعیت جنگ داخلی خواهد ماند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير