تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

فروش نتیجه دلخواه تست کرونا!

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: متاسفانه گزارشاتی در این زمینه بطور رسمی و غیر رسمی حتی از طریق آزمایشگاه‌ها دریافت کرده‌ایم و دانشگاه‌ها به آنها رسیدگی کرده‌اند.

کد خبر: ۸۸۰۸۸
۰۹:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰

فروش نتیجه دلخواه تست کرونا!

دیدارنیوز: سیامک سمیعی، مدیر کل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی مبنی بر تخلفاتی نظیر فروش تست منفی کووید۱۹ از سوی برخی آزمایشگاه‌های خصوصی، گفت: بله متاسفانه ما هم گزارشاتی در این زمینه بطور رسمی و غیر رسمی حتی از طریق آزمایشگاه‌ها دریافت کرده‌ایم و دانشگاه‌ها به آنها رسیدگی کرده‌اند.

وی افزود: در چنین مواردی معمولا افرادی خارج از آزمایشگاه و در مواردی داخل آن خاطی هستند و مدیریت آزمایشگاه ضمن اینکه باید گزارش موارد را به وزارت بهداشت و سایر مراجع ذیصلاح اعلام کند، لازم است ارتباط فرد خاطی را قطع کرده و متعهد شود از وقوع مجدد این اتفاق جلگیری می کند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: فهرست آزمایشگاه‌های مجاز برای انجام آزمایش تشخیص مولکولی هر یک یا دو هفته در وب‌سایت معاونت بهداشت منتشر می شود و آزمایشگاه‌های متخلف (تخلف حقوقی، صنفی، تعرفه‌ای و... ) یا آزمایشگاه‌هایی که در آخرین مهارت آزمایی نتیجه لازم را کسب نکرده‌اند، در آن معرفی و فعالیت آنها تا رفع مشکل، تعلیق می‌شود و مجاز به انجام آزمایش نخواهند بود.

وی افزود: معمولا آزمایشگاه‌هایی که مسافران بین المللی را پذیرش می کنند، مجبور هستند علاوه بر استانداردهای وزارت بهداشت هر آنچه کشور مقصد و یا خطوط هوایی انتظار دارند را اجرا کنند. در این موارد نتیجه درست و به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به عنوان مثال به دنبال گزارش یک نتیجه مثبت غلط فرد نمی‌تواند به سفر برود و ممکن است امور و برنامه‌ریزی‌های خود و خانواده و محل کارش مختل شوند.

سمیعی همچنین درخصوص اولویت بندی تزریق واکسن کووید۱۹ برای شاغلان در آزمایشگاه‌های پزشکی، اظهار کرد: آزمایشگاهیان چه در بخش دولتی و چه خصوصی در فهرست اولویت وزارت بهداشت قرار دارند و برای این منظور برنامه ریزی در بخش دولتی توسط معاونت‌های درمان و بهداشت انجام می‌شود.

وی در این باره افزود: معاونت درمان وزارت بهداشت برای تهیه فهرست شاغلان آزمایشگاهی بخش خصوصی از ریاست محترم نظام پزشکی جمهوری اسلامی و انجمن‌های آزمایشگاهی کمک خواسته‌اند تا با امکانی که برای اعضای نظام پزشکی فراهم شده است، مسئولین فنی آزمایشگاه‌های پزشکی، کارکنان آزمایشگاه‌های خصوصی به عنوان دستیاران مسئولین فنی در سامانه این سازمان ثبت نام شوند.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: از نظر آزمایشگاه مرجع سلامت، در پوشش واکسیناسیون، کارکنان آزمایشگاهی که با نمونه برداری تنفسی و بیماران و نمونه‌های پر ریسک آنها مستقیما سروکار دارند، کارکنان آزمایشگاه‌های تشخیص مولکولی کووید۱۹ و نیروهای خدماتی در اولویت و نیازمند واکسیناسیون فوری هستند.

منبع : ایسنا

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان