تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...

روحانی: برای ما مهم نیست که برخی از برداشته شدن تحریم‌ها ناراحتند

رئیس جمهور، گفت: برای برداشتن تحریم‌ها تلاش می‌کنیم و من یک لحظه هم درنگ نخواهم کرد؛ حالا بعضی ناراحت هستند که باشند، برای ما مهم نیست.

کد خبر: ۸۷۹۱۵
۱۳:۴۶ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

روحانی

دیدارنیوز -  به گزازش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حسن روحانی در شصت و چهارمین هفته از افتتاح‌ طرح‌های ملی طی سخنانی گفت: در این ماه مبارک و مقدس رمضان المبارک که ماه عبادت است، امیدواریم که خداوند این ماه را برای ما مبارک قرار دهد و در همه وادی هایی که ما داریم تلاش می کنیم از کرونا تا تحریم و معیشت مردم بتوانیم موفق باشیم. البته برخی مخالفت هایی دارند اما ما هرزمانی که بتوانیم حق ملت ایران را بگیریم، من به عنوان رئیس جمهور حتی یک لحظه هم درنگ نمی‌کنم؛ حالا بعضی ناراحت هستند که باشند، برای ما مهم نیست.

وی افزود: همچنین به مردم می‌گویم که تولید و ساماندهی به طرح‌هایی که باید تکمیل شود همچنان ادامه خواهد داشت و امیدواریم که مردم حاجات شان مستجاب باشد و دست ظالمین قطع شود.

روحانی در ادامه بیان داشت: این برنامه‌های افتتاح که از ابتدای سال ۹۹ شروع شد، به امید خدا اگر زنده باشیم تا پایان آخرین هفته کاری دولت ادامه خواهد داشت. یکی از هدف‌های ما از این طرح‌ها این بود که به دنیا بفهمانیم که تحریم و فشار نمی‌تواند ملت ما را در مسیر رشد و توسعه متوقف کند. الحمدلله در این ماه‌هایی که از از ۹۹ گذشت و همینطور در سال ۱۴۰۰ علیرغم اینکه کرونا به مشکلات اقتصادی قبلی ما اضافه شد اما در عین حال طرح‌های مهم ملی ما ادامه پیدا کرد.
وی افزود: امروز یکی از طرح های مهمی که سال قبل هم داشتیم بخش کشاورزی است که برای ما اهمیت بسیار زیادی دارد؛ شما می دانید حتی ماده اولیه بخشی از صنعت ما در نساجی و کیف و کفش باز کشاورزی است. در حوزه های دیگر مانند روغن کشی و لبنیات هم کشاورزی تاثیر و کاربرد دارد؛ در این میان صنعت هم گاهی به کمک کشاورزی می‌آید. هر دو دست به دست هم می دهند اما کشاورزی بسیار استراتژیک است. بی صنعت می شود زندگی کرد البته با سختی اما بدون کشاورزی اصلا نمی شود زندگی کرد و حیات از بین می رود.

رئیس دولت یازدهم و دوازدهم در ادامه بیان داشت: ما خداوند بزرگ را شاکریم که علیرغم مشکلات تولیدات کشاورزی ما در این دولت رشد بسیار بزرگ داشت. همچنین صرفه جویی در مصرف آب ما در کشوری هستیم که در خشکسالی هستیم و باید در استفاده از آب حداکثر مراعات را انجام دهیم. از سوی دیگر امروز دیدیم که در سیستان گزارش شد که ۲۶۰ میلیون مترمکعب را منتقل کردیم و اگر این سیستم نقل و انتقال آب از طریق لوله نبود ۱۵۰ میلیون آب ما کم می شد؛ این سیستم های جدیدی که انجام می شود برای این است که ما از آب به بهترین وجه استفاده کنیم و اکنون این آمار وجود دارد که بهره وری ما بیشتر از گذشته است. امسال هم سال خشکی داشتیم و وقتی سال آبی مان را بررسی می کنیم، می بینیم که شرایط مناسب نیست.

وی افزود: همه تلاش دولت برای این بوده که ما در بخش کشاورزی شاهد یک تحول بزرگ باشیم؛ که خوشبختانه در بحث گندم پیشرفت بزرگ داشتیم، در حوزه روغن و دانه های روغنی حرکت بسیار خوبی انجام گرفت، در مساله کلزا تولیدات ما سه برابر شد و امروز شما در گزارشات دیدید که در زمینه آبزیان ماهیان هم پیشرفت قابل ملاحظه ای پیدا کردیم. میگو جزو محصولاتی است که هم صادراتی است و برای مصرف داخلی هم حائز اهمیت است.

 

 

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی