تیتر امروز

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...

سخنگوی کاخ سفید: از طرح پمپئو برای فشار بر تهران خبر ندارم؛ رویکرد ما کاملا متفاوت است

سخنگوی کاخ سفید با تاکید بر اینکه مذاکرات وین تنها بر مساله هسته‌ای تمرکز دارد، گفت یمن موضوع این مذاکرات نیست. وی افزود: همانطور که می‌دانید مذاکرات در وین ادامه دارد و تمرکز نخست آن، مساله هسته‌ای ایران است و اینکه چگونه همه طرف‌ها باید به تعهداتشان عمل کنند.

کد خبر: ۸۷۸۳۰
۰۹:۵۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰

سخنگوی کاخ سفید

دیدارنیوز - سخنگوی کاخ سفید با تاکید بر اینکه مذاکرات وین تنها بر مساله هسته‌ای تمرکز دارد، گفت یمن موضوع این مذاکرات نیست.

 جن ساکی در نشست خبری روز چهارشنبه خود این مطلب را در پاسخ به این سوال مطرح کرد که در نشست تیم لندرکینگ نماینده ویژه آمریکا در امور یمن این موضوع مطرح شد که ایا با ایرانی‌ها درباره یمن هم در مذاکرات وین صحبت شده است؟

وی افزود: همانطور که می‌دانید مذاکرات در وین ادامه دارد و تمرکز نخست آن، مساله هسته‌ای ایران است و اینکه چگونه همه طرف‌ها باید به تعهداتشان عمل کنند.

سخنگوی کاخ سفید ادامه داد: کانال‌های مختلفی درباره یمن داریم اما فکر می‌کنم که مذاکرات وین فقط درباره مساله هسته ای است.

خبرنگاری پرسید منابع غربی گفته‌اند شاید تا دو هفته دیگر به توافق وین دست یابند، آیا منظورشان همان برگشت به توافق ۲۰۱۵ است؟

ساکی پاسخ داد: در چند هفته گذشته تیم مذاکراتی آمریکا به سرپرستی رابرت مالی رویکرد محکمی برای یافتن چگونگی گام‌هایی که آمریکا و ایران باید بردارند تا به پایبندی متقابل بازگردند، داشتند.

وی خاطرنشان کرد: با این که مذاکرات به شکل غیر مستقیم بوده‌ اما دقیق و متفکرانه انجام شده است. ما ایده‌هایی را ارائه داده‌ایم و همچنان انتظار داریم به جلو حرکت کنیم.

سخنگوی کاخ سفید اظهار کرد: فکر نمی‌کنم در موقعیتی باشیم که یک هدف بلندپروازانه‌ ۲ هفته‌ای برای دستیابی به جمع‌بندی اعلام کنیم.

ساکی در پاسخ به سوالی درباره تلاش مایک پمپئو و جمعی از قانون‌گذاران جمهوری‌خواه برای ارائه طرح فشار حداکثری بر ایران هم گفت: از طرح پمپئو خبر ندارم اما دیدگاه ما این است که دیپلماسی در توافق هسته‌ای ایران دنبال شود.

وی افزود: خروج دولت گذشته از این توافق به این منجر شد که ما توانایی نظارت بر فعالیت هسته‌ای ایران را از دست بدهیم که یقینا ما را ایمن‌تر نکرد. از این رو، ما کاملا رویکرد متفاوتی را با آنها داریم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی