
سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه تصریح کرد: موانع فنی و سیاسی زیادی برای بازگشت به اجرای کامل برجام وجود دارد.
دیدارنیوز - سخنگوی وزارت امورخارجه فرانسه در نشست خبری هفتگی خود در پاسخ به سوالی درباره مذاکرات ایران و ۱+۴ در پایتخت اتریش گفت: هدف از رایزنیها در وین یافتن راه حلی دیپلماتیک است تا ایران و آمریکا بتوانند به پایبندی کامل به برجام بازگردند. موانع فنی و سیاسی برای رسیدن به این هدف وجود دارد که باید بر آنها غلبه کرد.
بنابر گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امورخارجه فرانسه، وی در ادامه تصریح کرد:، اما همان طور که نشست روز سه شنبه کمیسیون مشترک نشان داد، روند رایزنیها سازنده است.
به گزارش ایسنا، نشست روز گذشته کمیسیون مشترک برجام در حالی پایان یافت که قرار است طرفها پس از بازگشت به پایتختهای خود، بار دیگر اوایل هفته آینده در وین گرد هم جمع شوند و به رایزنیهای خود ادامه دهند.
روسای هیاتهای مذاکره کننده کشورهای طرف برجام روز سه شنبه به بحث و بررسی در خصوص آخرین وضعیت گفتگوهای فنی و پیشنویسهای اولیه متون و نحوه تداوم گفتگوها پرداختند.
در این نشست، کشورهای مشارکت کننده در برجام توافق کردند که علاوه بر دو گروه کارشناسی فعلی (در حوزه لغو تحریمها و تعهدات هسته ای) هفته آینده یک گروه کارشناسی سوم نیز برای گفتگو درخصوص ترتیبات عملی مورد نیاز برای اجرایی شدن لغو تحریمها و سپس بازگشت آمریکا به برجام ایجاد شود.
سید عباس عراقچی رئیس هیأت ایرانی نیز در این نشست ضمن تصریح مجدد اصول و مواضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با بازگشت به برجام و مسیری که باید طی شود، روند کنونی گفتگوها را به رغم دشواریها و چالشهای موجود، رو به جلو ارزیابی کرد.
عراقچی در عین حال تأکید کرد که هیات ایرانی هر زمان که روند گفتگوها به سمت زیاده خواهی، وقت کشی و چانه زنیهای غیرمنطقی برود، رایزنیها را متوقف خواهد کرد.
هیاتها پس از مشورت در پایتختهای متبوع خود، هفته آینده ضمن از سر گیری نشست کمیسیون مشترک برجام، گفتگوهای فنی و کارشناسی را دنبال خواهند کرد.