تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

نتانیاهو: مخالفت بنت با تشکیل دولت به دلایل شخصی است نه ایدئولوژیک

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: تنها راه برون رفت از بحران سیاسی اسرائیل که بیش از دو سال است گریبان آن را گرفته، متوسل شدن به انتخابات مستقیم برای پست نخست وزیری است.

کد خبر: ۸۷۵۸۲
۰۸:۴۶ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

نتانیاهو

دیدارنیوز - به نقل از شبکه i۲۴، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سه شنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: "انتخابات اخیر ثابت کرد که مردم خواهان یک دولت راست گرا هستند."

نتانیاهو با انتقاد شدید از نفتالی بنت، رهبر حزب "یمینا" به خاطر مخالفتش با تشکیل دولت راستگرا گفت که دلایل این مساله شخصی است نه ایدئولوژیک.

وی گفت: تنها راه برون رفت از بن بست سیاسی اسرائیل تصویب لایحه حزب شاس و برگزاری انتخابات مستقیم نخست وزیری بدون انحلال کنست است.

حزب افراطی شاس پیش‌نویس قانونی را ارائه کرده که اجازه انتخاب نخست‌وزیر به شکل مستقیم را می‌دهد. بسیاری از احزاب با این قانون مخالفند اما نتانیاهو مدعی شده که اکثریت زیادی با این پیشنهاد موافق هستند.

نتانیاهو افزود: "متأسفانه بنت فقط به دلیل جاه طلبی شخصی و رسیدن به پست نخست وزیر آن هم با ۷ کرسی ، اجازه نمی‌دهد دولت جدید را تأسیس کنم. ما برای تعیین نخست وزیر به انتخابات مستقیم و سریع نیاز داریم تا مردم بتوانند رأی دهند. تنها اینگونه از بن بست سیاسی خارج می‌شویم و به راه حل های دیگر هم نیاز نداریم."

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر